Merhaba arkadaşlar watch 6 classic akşam otomatik belli saatler aralığımda uyku moduna geçiyor . Sabahları da eskiden alarm çalıyordu hem telefonda hem saatte şimdi ise telefondan çalıyor ama saatten alarm çalmıyor nasıl düzeltebilirim?
Merhaba arkadaşlar watch 6 saatim de always on display kapatıyorum. S wallet ile ödeme yaparken elimi çevirdiğim de ekran kapanıyor. Ödeme yapar mı POS cihazin tutunca s wallet açık iken ekran kapanırsa ?
Merhabalar ben yeni aldığım watch 6 classic ile s wallet indirip hesap açıp kart oluşturdum sonra para yükledim ve saat ile eleştirdim anca pos cihazında chip hatası verdi ödeme yapamadım. Sorunu çözebilen var mı ?
Son gelen güncelleme 6.1+ ile bazi özellikler kaldırıldı . Good lock uygulamasını Galaxy Store dan indirip oradan özelleştirebilirsiniz bende öyle kullanıyorum.
Hocam saaten açık zaten. Eğer saaten kapatırsam ve saaten uyku modunu açarsam otomatik açılıyor ancak eşitlemeyi açınca rahatsız etme telde açık saate kapanıyor bu ayara nereden girdiniz ?