One UI 8.5 güncellemesini şimdi yaptım. Ve anında gözüme çarpan şarj kısmına baktım. Çoğunuza "ne **bleep** var" diye gelebilir ama aslında uzaktan bakınca epey var. Eskisi epey kalın bir font ile uzaktan yakından gayet anlaşılır ve temiz bir göste...
Bugün sabah bi kalktım telefonun ön kamerasının kasma sorunu gitmiş ne güncelleme yaptım ne birşey, ön kamerada telefonu aldığımdan beri hep çekerken bi kasma vardı hayret birden gitti. sizde de düzelmeler var mı böyle?
Ya son 2-3 gündür böyle işcep uygulamam hiç kullanmama rağmen %20 kadar şarj kullandığını **bleep** ettim hâlbuki pil kısıtlaması da var uygulamada nasıl böyle saçma sapan bir şarj götürüyor anlamadım arkada açık olmasını da engelledim bilen varmı?
...
Eskiden always on display sarjı çok az götürüyordu yüzdelik bile belki %1-2 çıkıyordu artık %9'lara ulaştı bunun sebebi güncellemeler mi başka birşey mi?
Evet karşınızda en iyi amiral gemisi telefonlarından biri olan s24+ 'ın bataryası kendisini bu üstün performansından ve sıcaklığından dolayı tebrik ederim.
5 dakikada %3 şarj gerçekten başarılması güç bir hareketti
( Yazarken %1 daha gitti )
...
Samsung'a geçtiğime pişman oldum pil konusunda beni bu kadar yoran başka bir telefon olmadı kimse de çözümünü bilmiyor sözde amiral gemisiydi zamanında üstüne 3 model çıktı ama günde güne daha kötü performans veriyor pil konusunda beni çok üzdü
5 dakika açık kalıyor dokunmadığım sürece genel olarak zaten memnun değilim şarj konusunda telefondan gereksiz hızlı bitiyor amiral gemisi telefona göre Instagram optimizasyonuna diyecek birseyim yok zaten telefon alev atıyor girdiğim zaman