Original topic:

Always on Display Pil Sorunu

(Topic created on: 02-21-2026 05:00 PM)
206 Views
batuS24PLUS
Active Level 4
Options
Galaxy S

Eskiden always on display sarjı çok az götürüyordu yüzdelik bile belki %1-2 çıkıyordu artık %9'lara ulaştı bunun sebebi güncellemeler mi başka birşey mi?

image

7 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Aod sürekli açıksa bu kadar pil harcaması normal. "Yeni bildirimler için" yada Dokununca göster şeklinde ayarlayıp tüketimi azaltabilirsiniz.
0 Likes
batuS24PLUS
Active Level 4
Galaxy S
5 dakika açık kalıyor dokunmadığım sürece genel olarak zaten memnun değilim şarj konusunda telefondan gereksiz hızlı bitiyor amiral gemisi telefona göre Instagram optimizasyonuna diyecek birseyim yok zaten telefon alev atıyor girdiğim zaman
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Mümkünse dokununca göstere ayarlayın. (Bu arada instagram konusu geliştiriciyle alakalı cihazla alakalı değil.)
0 Likes
__ALPHA__
Expert Level 5
Galaxy S
Çok tüketiyor pili ben kapalı kullanıyorum görüntüsü hoş ama çok da kullanışlı değil olmasa da olur bence
Sonuçta 2 kere dokununca ekran açılıyor zaten
0 Likes
smels
Active Level 7
Galaxy S
Ltpo ekran olmayan s24 fe telefonum aod kullanımında günde en fazla %3-%4 tüketiyor ltpo cihaza göre normal değil renkli veya hareketli bir arka plan varsa iş değişir
0 Likes
batuS24PLUS
Active Level 4
Galaxy S
Normal düz arka plan var hareketli kullanmıyorum senin telefonunun performansı iyiymiş
0 Likes
smels
Active Level 7
Galaxy S
Aod ayarlarında gösterileceği zaman kısmı ne olarak ayarlı her zaman olarak ayarliysa otomatiğe çekmek en iyisi
0 Likes