Telefon boşta 40 derece, oyunlarda 45-50 görüyor ve soğuması çok geç. Arada sanki menülere bildirim çubuğunda kasıyor gibi. Bu tarz sorunu olan var mı? Isı değerleri nasıl sizde?
Samsung Game Booster 8.0.01.10 sürümüne güncellerseniz, oyunlarda FPS ve diğer bilgiler geri geliyor. Şu an Galaxy Store'da yok ama APK mirror sitesinden indirip direkt güncelleyebilirsiniz.
Merhaba 24 fe one ui 7 öncesi grnsin vs oynarken kasma yapmıyodu fakat güncelleme sonrası ısı 60 derecenin üzerine çıkıyor ve kasıyor sebebi ve çözümünü bilen varmı.
Güncelleme sonrası kutu kablosuz sarj olmuyo sarja koyunca sarjı düşüyor hem telefon ters sarj hemde orjinal sarj aleti ile denedim kabloluda bir sorun yok bunu yaşıyan ve düzelte bilen varmı.
Geçilmez s25 ile arasında yazılım olarak çok **bleep** yok yada olan farklar kayda değer değil ama değiştirmeyi düşünüyorsan s26 bekle daha mantıklı olur.
Telefon oyun oynamadan eyer dediğin gibi bildirim panelini indirirken kasıyorsa sorun var sıfır kurulum yap ama eyer oyun oynarken oluyosa notmal ısındıgı için ve oyunlar tam android 16 optimize olmadığı için ola bılir bir diğer sebebide ısınma