Arkadaşlar bilmiyorum sizde de Whatsapp bildirim gelmemesi ya da sessiz gelmesi gibi durum oluyor mu. Ayrıca Google Play de de otomatik güncelleme açık olmasına rağmen manuel uygulama güncellemesi yapıyorum bunların çözümü var mıdır?
S25 Ultra da Qhd ekran şarjda belli bi hızlandırma sağlıyor mu ya da FHD yerine QHD ekran tavsiye eder misiniz. Gözle görülür ciddi bi **bleep** var mıdır
Yeni telefon düşünüyorum ama ram konusu aklıma takıldığı için S24 Fe konusunda tereddütüm var şu an için 8 gb ram çok iyiyken 1 2 yıl sonra problem olur mu yoksa direkt 12 gb ram li bir cihaz mı düşünmeliyim. Ne dersiniz ?
Teşekkür ederim, haklısın ama ağırlıklı dışardayım, ayrıca kimisi şarj konusunda bariz **bleep** ettiğini söylerken gözle görülür pek bi **bleep** yok diyor o yüzden merak etmedim değil :))
Olamaz kardeş aradaki 5 yılın farkını zahmet olmazsa hissettirsinler bize, ayrıca hadi lens aynı hani yazılımla övünüyorlardı o kadar. Dalga geçtiğimiz xiaomi uçtu gidiyor bizimkiler yerinde sayıyor olmaz böyle şey