Resolved! Solved

Original topic:

s24 fe one ui7 vulkan

(Topic created on: 05-03-2025 10:46 PM)
58 Views
kogluozkan
Active Level 6
Options
Galaxy S

one ui7 ile vulkan mı oldu bilen birileri var mı acaba

SefaBey7474
Active Level 7
Galaxy S
Youtube dan bakın hocam pubg oynamayalı yıllar oldu şimdi nedir ne değildir bilmiyorum kulaktan duyma ile Yardımcı olamam
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Baktım hocam birşey bulamadım maalesef. Sağolun yine de :)
0 Likes
SefaBey7474
Active Level 7
Galaxy S
Rica ederim hocam daha fazla yardımcı olmak isterdim
0 Likes
s24_s23fe
Active Level 8
Galaxy S
Youtube'da vardır muhakkak
0 Likes
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Onu da bulamadım hocam 😭
0 Likes
s24_s23fe
Active Level 8
Galaxy S
Vulkan da en sevdiğim şey uygulamalar açılırken eskiden %80 85 oranında açılıyordu işlemcide şimdi en ağır uygulamalar dahil.
yüzde kırk beş ile yüzde otuzla açılıp anında yüzde beşlere yüzde onlara iniyor işlemciye hiç yük bindirmiyor yani
0 Likes
SefaBey7474
Active Level 7
Galaxy S
Kodlama çoklu ve karmaşık yürütüyor çünkü openGL tek kodlama ile düz işlem yapıyor yani openGL kısıtlı çalışıyor buda yük demek
s24_s23fe
Active Level 8
Galaxy S
Android 16 ile beraber.
google vulkanı zorunlu tutacakmış, yeni model telefonlarda öyle bir haber okumuştum.
0 Likes
SefaBey7474
Active Level 7
Galaxy S
En güzelini yapar hocam sistemden cpu yükü azalır verim artar exynos işlemciler bir nefes daha alır s24 fe kullanıyorum one ui 6.1 de cpu kullanımı 50-60 arası gezip telefon bazen çok ısınıyordu şimdi 37 ile 45 arada bir 50 yi görüyor
s24_s23fe
Active Level 8
Galaxy S
Sana bir şey diyeceğim belki de şaşıracaksın. Güncelleme geldikten sonra düz 24'te telefonu 60 hertzde kullanmaya başladım. Ben böyle akıcı bir arayüz. bu kadar akıcı bir uygulama deneyimi ilk defa görüyorum. yüz yirmi hertz bence bu saatten sonra sadece oyun oynarsam benim için gerekli çünkü mükemmel derecede akıcı telefon
0 Likes