cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 one ui 7

(Topic created on: 05-21-2025 01:16 AM)
415 Views
klingon
Active Level 6
Options
Galaxy S

Pil performansı yerlerde :)

Forumda bayağı şikayet var. One ui 7 zaten kötü olan s23 pil performansını yerle bir etti

image

mfurknka
Expert Level 1
Galaxy S
Daha komiği var FHD de kullanıyorum ben. Yakında HD ye çekecem 👌 Eskiden HD telefon alınır mı diye apple'ın başının etini yiyenleri şimdi samsung hd ye çektiriyo 🙄 etme bulma dünyası
klingon
Active Level 6
Galaxy S
Bende 60 hz deneyeceğim bir kaç gün bakalım etki edecek mi. Apple'a söylenirlerdi 60 hz diye:)) Bizi de mecbur bıraktılar :)
klingon
Active Level 6
Galaxy S
33ten 29a düştü pil durmuyor namussuz😂
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy S
Apple'a özeniyo kelimesinin tam anlamıyla çıkarttılar sanırım 😂
klingon
Active Level 6
Galaxy S
Valla öyle oldu. Şuan sadece membersta takılıyorum. Eskiden ekran süresi kasmak için membersta takılıp ekran sürelerini paylaşırlardı. Onu da yapamayacaklar yakında😂
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy S
6 saat ekran sürelerine VAAAAAAAOOOOOOĞĞVVV Felan dicez gibi 🤦🙄😂
klingon
Active Level 6
Galaxy S
Vallahi kafayı yemelik bi şirket. Binlerce şikayet geri dönüş var forumda asla bir yerine takmıyor samsung. Ya kardeşim rezil ettin telefonları en acilinden yayınlasana bi güncelleme. Kullanıcılarının arkasında olduğunu hissettirrsene ama yok yapmaz. İPhone 15 prolar ilk çıktığında ısınma sorunu vardı apple bir ay demeden güncelleme yayınladı çözdü problemi.
ensareiz
Active Level 8
Galaxy S
Wipe cache partition temizleyin
klingon
Active Level 6
Galaxy S
Hahahah bir de bu çıktı başımıza telefona one ui 7yi kurduktan sonra hard reset attım kardeşim
ensareiz
Active Level 8
Galaxy S
Yamaları bekle ozaman
0 Likes