klingon
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Pil performansı yerlerde :)
Forumda bayağı şikayet var. One ui 7 zaten kötü olan s23 pil performansını yerle bir etti
25 Comments
- « Previous
- Next »
klingon
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-21-2025 01:33 AM in
Galaxy S
Kardeşim bu cihazı ocak 2024te aldım 6 6.1 ve 7 güncellemelerinin hepsini gördüm kullandım. Bu telefon bu saatten sonra iflah olmaz. Her güncelleme daha da kötüye gitti. Foruma yazdığımda yamaları bekle diğer güncellemeyle düzelecek diye hayal sattılar artık inanmam gülüp geçiyorum sadece:) Gülmemin sebebi de s23ten ümidi kesmiş olmam yakında Apple'a geçeceğim o yüzden mutluyum:)
klingon
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-21-2025 01:28 AM in
Galaxy S
Bir de wifide kullanıyorum arkada sadece instagram ve WhatsApp açık bir de members vallahi rezillik başka birşey değil
Hasan_sklk
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-21-2025 02:08 AM in
Galaxy S
Valla aynı birde forumda yok o cihaz zaten kronik yok 60hz de kullan bilmem ne kardeşim madem özelliği koydun niye ben o özelliği kullanmıyorum şarjı az daha fazla gitsin diye niye teknolojik olarak 5 yıl geriye gideyim samsungun şarjı yazılımı kötü . Apple kendini denk görüp koymuyorsun düz s serisine 5000 mah batarya sonra apple yazılımına laf ediyon yok arka planda kapanıyor uygulamalar fln cidden soruyorum android kullanıp sürekli konum açık gezen biri var mi bunu sadece apple kullanıcıları yapabiliyor çünkü yazılımı çok iyi
Hasan_sklk
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-21-2025 02:14 AM in
Galaxy S
Apple fanlığı yapmiyorum uzun süreli apple kullanmak nasip olmadı ama çevremde konumunu kapatan görmedim android herhangi bir cihazda çok fazla sarj yiyor ve şeyi unutmuşum mobil veriyle o şarjı alman normal muhabbeti tek samsungda gördüm bu da baya komik geldi wifi ile mobil veri arasında 2 saat oynuyor 5g yi kapattım 4.5g açık sadece bi faydası var mı bilmiyorum ama çoğu özelliğini kıstıktan sonra samsungtan baya soğuma geldi s22 ilk samsung deneyimim idi muhtemelen bu da son olur ekran kapalı bir şekilde sadece bluetooth kulaklık ile youtubeden bir şeyler dinlerken bile şarjı baya gidiyor bugün tüm gün dışarıdaydım 2.5 saat ekran açık 7 saat ekran kapalı sarj kullanimim vardı 2.5 saati youtube arka planda bu pek iyi değil kim ne derse desin wifide tamam 6 saat ekran açık süresi alıyorum da yine android rakiplerine göre berbat
Hasan_sklk
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-21-2025 02:16 AM in
Galaxy S
.
taktakfaruk
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-21-2025 03:03 AM in
Galaxy S
cihazım s22 ve pil performansında hiç bir değişiklik olmadı. genel cihaz performansında ise artış oldu.

- « Previous
- Next »