Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
uygulamalari hizli hizli gir cik yapin hocam anlarsiniz ne demek istedigimi uygulamadan cikarken animasyon degisiyor View Post
s22 şarj açısından kronik bir telefon okey hem boyutsal olacakta kücük ama One UI 7 den sonra günde en az 2 kere şarja takmam gerekiyor 😪 View Post
Dostlar benim galaxy s21 ultra modeli olan telefonumun arka kapağının yapışkanı telefon ısınınca kapak yerinden hareket ediyor milim olarak kalkıyor... View Post
Her bildirim blur'a sahip değil.Normal kullanımda oluşmasa da bluetooth yada wifi'a basılı tutarken aynı anda da ses yada parlaklığa da basılı... View Post
Seçeneklerden hangisini kullanıyorsunuz View Post
Ekranı 4-5 kere kapattım gitmedi ama çok hoş duruyor View Post
Arkadaşlar biraz para sıkıntısi vardi mecbur bunu aldim nasil kullanan varmi daha once View Post
A33 için korede yayinlandi dün tahmin ettim dün yada yarın gelecegini View Post
Now bar ara ara buglanıyordu parmak izi sensörünün altına geçiyordu bu düzeltilmiş.Cihaz daha stabil hale geliş arada whatsappa girip çıkarken... View Post
Arkadaşlar bu tam olarak nedir büyük ihtimalle ücretli ve fiyatı nedir ? View Post
User | Likes Count |
---|---|
1076 | |
606 | |
531 | |
524 | |
522 |
User | Count |
---|---|
59 | |
52 | |
29 | |