cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7 Tutarsızlıkları ve Bugları (S23 FE)

(Topic created on: 06-10-2025 09:16 AM)
225 Views
Lushyy
Active Level 10
Options
Galaxy S

image
Her bildirim blur'a sahip değil.

image
Normal kullanımda oluşmasa da bluetooth yada wifi'a basılı tutarken aynı anda da ses yada parlaklığa da basılı tutunca animasyonlar takılıyor. Sağ üstteki kaleme dokunup bitti demeden düzelmiyor. S24'te denedim. Durum bu ne yazık ki. Kimse istemeden iki ayara da aynı anda basılı tutmayacağı için çok karşılaşılabilecek bir bug değil neyse ki. Yinde de Samsung'un bu tarz şeyleri atlamaması lazım. A serisinde karşılaşmadım.

image
Samsung Health içeriği Nowbarda çoğu zaman gözükmüyor.

image
Bazen bu şekilde görebiliyorum. Ram yetersizliği gibi geldi ancak 8GB ram bile müzik dinleyip sporumu takip etmeye izin vermeyecekse ne anladım bu işten? Optimizasyon şart. Umarım One UI 8 bunu üstlenir.

image
Youtube yada spotify gibi bir uygulamadasınız ve arka planınızda çalışan/açık başka uygulamalarınız da varsa hâliyle kasma yaptığını biliyorsunuz, o kasma esnasında cihazı kapatıp tekrar açarsanız Nowbar'ın bu şekilde aşağı kaydığını göreceksiniz. FE cihaz olduğu için yukarda olmalıydı. Kısayollarla birlikte simetrik bile durmuyor arkadaşlar.

Şimdilik far.k ettiklerim bunlar. Sizin far.k edip paylaşmak istedikleriniz olursa yorumlara bekliyorum... 

7 Comments
_S24FE_
Expert Level 4
Galaxy S
Bunlar nasil buglar ya😂
Lushyy
Active Level 10
Galaxy S
2 yıl geriye gitmiş gibi hissediyorum o kadar basit şeyler ki
0 Likes
Artisit34
Active Level 10