S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Bu problemi nasıl hallederim biligisi olan varmı? View Post
Bixy kullanim artik :) View Post
Arkadaşlar temel şarj korumasını açtığım halde bu şekilde şarj devam ediyor ibaresi var hiç o an durup %99 a veya daha altına gerilediğini görmedim... View Post
Yakın zamanda s20 serisi sonrasi s21 s22 s23 ve s24 serisi tamamiyle fenin sadece çip olarak gelişmiş halleri olarak satışa çıktı ve bu yüzden satış... View Post
ONEUI 7 SİMGELERİNİ GÜNCELLEME GELMEDEN DEĞİŞTİRDİM GALİBA GÜZEL OLDU SANKİ 😂 View Post
Merhabalar. Görüntülerken açık tut açık olmasina rağmen ben ekrana bakarken kapanıyor View Post
Merhaba arkadaşlar,Samsung galaxy s23 fe telefon modelimle Samsung marka TV ye bağlanıyorum. Örneğin film izlicem diyelim film görüntüsünü ve sesini... View Post
Telefonumdan (S23 Fe) Tabletime (Tab S8 Ultra) ekranı yansıymak istiyorum mümkinse tablet ekranı üzerinde hem tablet ekranını hem de telefon ekranını... View Post
S24 plus aldim dubaiden watch 5 pro aldim turkiyedeyken Samsung health monitörü kullanamıyorum böyle saçmalık mı var ya View Post
User | Likes Count |
---|---|
848 | |
448 | |
403 | |
306 | |
297 |