Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Ben bir çok farklı şekilde denedim ama hiç biri bana uymadı %20 olduğunda şarja takıp %99 veya 98 , 97 'de çekiyorum... Sizinki nasıl ? View Post
Eski cihazdan yeni cihaza aktarma yapmak istediğimde eski cihazdan smart switchı yedekleme yapmam gerekiyo mu artı smart switch depolama alanı kaç... View Post
Selamlar, bu ara s24 cihazim arabamda android auto ya baglandiginda cok ısınıyor kiliftan bile hissedilir derecede. Daha önce böyle değildi. Benzer... View Post
s22 kullanıyorum yaklaşık bir senedir arada donma kasma yapıyor oyunlarda asırı bi ısınması var kronikmiş sanırsam forumlarda genelde cözülemediği... View Post
Hangisini kullanmalıyım View Post
Gece yatarken telefonumu samsungun kablosuz şarj cihazına bırakıyorum sabah alıyorum temel pil koruması özelliği açık sıkıntı olur mu yoksa yine de... View Post
Android 15 güncellemesinden sonra telefon buds 2 kulaklığıma sürekli bağlanmaya çalışıyor ve bağlanılamadı hatası veriyor. Kulaklıklar kutusunda başka... View Post
Şimdi ben bilgisayar alıcam bi ay sonrada telefon değiştirsem mi? Şeyde yapabilirim mouse ram eklerim oyun falan alırım karar veremedim sizce hangisi... View Post
neden başka ülkelerde desteklenipde bizim ülkede desteklenmiyor amerikada ve bsşka ülkelerde destekleniyor View Post
Arkadaşlar AccuBattery sarj sağlığını %96 gösteriyor. Samsung Pil Bilgileri'nde %100 yazıyor. Ama AccuBattery de ilk kez kullanıp %0 dan %13e... View Post
User | Likes Count |
---|---|
883 | |
660 | |
517 | |
492 | |
490 |
User | Count |
---|---|
57 | |
53 | |
28 | |