A365GKullanıcısı
Active Level 5

User Statistics

  • 105 Likes
  • 1 Solutions

User Activity

Kontrol durum paneli açma veya kapatmada aşırı derece kasıyor. 8.5 güncellemesinden sonra böyle oldu. Resmen telefonu kullanmayın diye zoraki direttiriyorlar bize. Ben aşırı derece rahatsız oldum. Eski cihaz hissi veriyor ne yazıkki. Umarım düzelir.
A serilerinde genel bir sorun mu acaba bu. A36 5G kullanıyorum. İlk aldığımda vardı fakat düzelmişti. Şimdi ise ısınma sorunu var tekrardan. Anlamış değilim. Yemin ediyorum soğutuyorlar Samsung kullanmaktan beni.
Telefonumun şarjı son zamanlar hızlı gitmeye başladı. Bu sorun 5G ye geçtiğim zamandan beri yaşanmaya başladı. Acaba sorun 5G den kaynaklı mı?
Sizce 5G için durum nasıl? Bence Vodafone için bu veriler kullanıcılarını üzer. Türk Telekom ve Turkcell güzel değerler veriyor 5G için.
Telefon bazen cebimde iken kullandığımda bşr bakıyorum kendi kendine karanlık moda geçmiş. Sizlerde de bu şekilde sorun mevcut mu?
Following
Followers