Bilalsn
Active Level 4

User Statistics

  • 43 Likes
  • 0 Solutions

User Activity

Merhaba arkadaşlar watch 7 40 mm almayı düşünüyorum pili nasıl sizce 1 günü rahat çıkarıyor mu? Yardımcı olabilir misiniz?
Son zamanlarda pil kullanımım bu şekilde 100 den hızlı bir şekilde 99 a düşüyor. En son 97 ye kadar şarj ettim ve telefonu çok kullanmadım neden böyle oluyor olabilir. Telefon galaxy m14 5g
Galaxy watch fe modeli mi huawei watch fit 4 modeli arasında kaldım sizce hangisi almak mantıklı olur?
Galaxy m14 5g Vietnam romu yükleyip one ui 7.0 ı kullanmak gerçekten biraz uğraştırıcı ama uğraşmaya değer çok iyi olmuş.
One ui 7.0 gelmeden önce caheckfirm uygulamasında görülen test yazılımı kaç gün boyunca aynı kaldı. Cihazım m14 5g ve bugünle birlikte tam 7 gün oldu değişmedi. Yayınlanması yakın mıdır?