cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Israel0493
Active Level 4

User Statistics

  • 116 Likes
  • 0 Solutions

User Activity

עשיתי שחזור של הגיבוי ווצאפ למכשיר חדש,וכל הקבצים/תמונות של הווצאפ שהיו בגלריה במכשיר הישןהכל נמחק,ככה זה אמור להיות?זה לא אמור להישאר בגלריה היות וזה כבר קבצים שירדו למכשיר?
זה תקוע ככה מלא זמן,יש פיתרון?
איפה נמצא ההגדרה של"הצג סמלי התראות בלבד" במסך הנעילה?אני לא מוצא את זה
מצורף תמונה מאבחון המכשיר בממברס,אשמח לדעת מזה "נדרשת פעולה"מהי הפעולה?
Following
Followers