Fold serisi için google one hediyesi sunulurken S25 Ultra satın alanlara bu destek neden verilmiyor? Desteklerinizi bekliyorum. View Post
Fold serisi için google one hediyesi sunulurken S25 Ultra satın alanlara bu destek neden verilmiyor? Desteklerinizi bekliyorum. View Post
S24u da iyi ama fiyat fafarkına değermiş sevgili s25 kullanıcıları View Post
Gpu watch ı açmak için nasıl bir kısayol eklerim ve gpu watch ile batarya sıcaklığını görebilirmiyim View Post
Beyler bu optimizasyon sorununu oneuı8 ile çözerlermi sizce cihazı çok severek kullanıyorum ama bazı yazılımsal ve optimizasyon hataları tilt ediyor... View Post
yanlışlıkla sim kart deliğine sokacağıma mikrafona soktum ve biraz çevirdim ses denemesi yaptım mikrofon çalılıyo ama zarar almışmıdır View Post
Selam arkadaşlar bazen ekran kırmızı oluyor ekran kilidi filan kapanınca filan neden acaba View Post
Arkadaşlar bu s25 serisini alanlara gemini için 6 aylık ücretsiz bi deneme paketi verileceğini duydum fakat nerden aktif edebiliriz bunu? View Post
S25 ultrada üst üste bildirim gelmiyo bu bir özellik mi yoksa sorun mu View Post
Herkese hayırlı geceler Cihazım s23fe, normal WiFi kullanırken normal çalışıyor işletim sistemi fakat mobil veri kullanımına geçtiğim zaman aşırı... View Post
Yeni S23 ultra aldım. Tam olarak yavaş diyemem ama klavye istediğim gibi akmıyor. Zorlanıyorum yazarken. Klavye ayarlarını sıfırladım hala aynı.... View Post
User | Likes Count |
---|---|
672 | |
478 | |
397 | |
367 | |
349 |
User | Count |
---|---|
15 | |
14 | |
10 | |