cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

One ui 7 kullananlara sorum

(Topic created on: 05-09-2025 06:14 PM)
201 Views
mrtlrsstncc0
Active Level 9
Options
Galaxy S

Oyun oynarken veya ekran yatay moddayken quick paneli açarsam çok kasıyor ve 2 3 saniyelik gecikme ile açılıyor. Telefonun kilidini açtıktan hemen sonra bi uygulamaya girersem telefon kasıyor ve uygulamaya geç giriyor. Kilit ekranı saat animasyonu kasıyor. Bazen parmak izi ile kilit açtıktan sonra animasyon gelmiyor. Başka bunları yaşayan var mı?

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Kerem___
Active Level 5
Galaxy S
S24 kullanıyorum. Böyle sorunlarla karşılaşmadım. Sadece oyun odaklanma açık iken quick paneli açarken birden kaydırınca gelmiyor. Biraz aşağı indirip yarım sqniye de çekince sorun yok ama seninki gibi hafif takılıyor

View solution in context

Solution
taktakfaruk
Active Level 6
Galaxy S
2 sorunada cevap veriyim burdan.
bende s22 kullanıyorum ve bende dediğin şeyleri yaşıyorum çok fazla takılmalar donmalar ve buglar. bunlar için yapabileceğimiz pek bir şey yok güncellemeler ile düzeltmelerini bekleyeceğiz ve ben bu sorunları 6.1de de yaşıyordum. şahsen 7 ye geçmek cihazı daha da akıcı yaptı bence.
2. soruna gelirsek s25 de bu sorunların devam edeceğini sanmıyorum çünkü gerçekten çok güçlü bir cihaz ve bana mısın demez. eğer s25 almayı düşünüyorsan s25 değilde s25+ alman daha iyi olur çünkü s serisindeki tüm base modeller plus'a göre baya eksiklikleri var. örn/ekran çözünürlüğü, batarya, ısınma problemleri yok( yani cihaz daha stabil ve performanslı çalışacaktır). neredeyse ultradan farksız bir cihaz.

View solution in context

Solution
Kerem___
Active Level 5
Galaxy S
Rica ederim. S25 modellerine geçebilirsiniz sorun yaşamazsınız. Performans açısından s24 ile kıyasladım ve **bleep** göremedim. Isınma konusuda aynı şekilde. Sanki aynı ürün farklı kasa sadece. Takılma yok donma yok. Sadece quick paneli aşağı inmesi biraz biraz takılıyor odaklanma modunda. Onun sebebi herhalde oyun esnasında ani açılmayı engellemek

View solution in context

Solution
Galaxy S
Bende hiç bi sorun yok S22 nin işlemcisi sorunlu zaten o yüzdendir Telefonu yedekleyip sıfırlarsan faydası olabilir çünkü büyük güncelleme

View solution in context

11 Comments
mrtlrsstncc0
Active Level 9
Galaxy S
Birde merak ettiğim ben eğer S22 den S25 e geçersem böyle animasyon kasmaları devam edecek mi?
0 Likes
Solution
taktakfaruk
Active Level 6
Galaxy S
2 sorunada cevap veriyim burdan.
bende s22 kullanıyorum ve bende dediğin şeyleri yaşıyorum çok fazla takılmalar donmalar ve buglar. bunlar için yapabileceğimiz pek bir şey yok güncellemeler ile düzeltmelerini bekleyeceğiz ve ben bu sorunları 6.1de de yaşıyordum. şahsen 7 ye geçmek cihazı daha da akıcı yaptı bence.
2. soruna gelirsek s25 de bu sorunların devam edeceğini sanmıyorum çünkü gerçekten çok güçlü bir cihaz ve bana mısın demez. eğer s25 almayı düşünüyorsan s25 değilde s25+ alman daha iyi olur çünkü s serisindeki tüm base modeller plus'a göre baya eksiklikleri var. örn/ekran çözünürlüğü, batarya, ısınma problemleri yok( yani cihaz daha stabil ve performanslı çalışacaktır). neredeyse ultradan farksız bir cihaz.
mrtlrsstncc0
Active Level 9
Galaxy S
Teşekkürler hocam yanıtınız için. S25 ve 25+ arasında çok fiyat farkı yok ama 25plus çok büyük. O kadar büyük telefon sevmiyorum
taktakfaruk
Active Level 6
Galaxy S
s25 alırsan ama cihaz küçük ve daha sıkışık olduğu için işlemci daha çok ısınacak ve performansı düşecek. bence plus al her türlü çok mantıklı. bende senin gibi küçük cihaz seviyorum ama küçük cihazların da çok problemleri oluyor.
mrtlrsstncc0
Active Level 9
Galaxy S
Haklısınız hocam hatta bir yerde görmüştüm düz s25 in işlemcisi sınırlandırılmış sanırım çok ısınmamasi icin plus ta bu yokmuş. Dediğiniz gibi plus mantikli
taktakfaruk
Active Level 6
Galaxy S
bir de ek olarak eğer cihazın çok ısınmıyorsa cihaz bakımı-işleme hızı bölümünden yüksek ayarını denemeni eğer yüksekde de ısınmıyor da maksimumu denemeni öneririm. cihazımızdaki işlemci çok ısınan bi işlemci olduğu için s22 serisinde böyle bir sınırlandırma var.
Solution
Kerem___
Active Level 5
Galaxy S
S24 kullanıyorum. Böyle sorunlarla karşılaşmadım. Sadece oyun odaklanma açık iken quick paneli açarken birden kaydırınca gelmiyor. Biraz aşağı indirip yarım sqniye de çekince sorun yok ama seninki gibi hafif takılıyor
mrtlrsstncc0
Active Level 9
Galaxy S
Teşekkürler hocam yanıtınız için
Solution
Kerem___
Active Level 5
Galaxy S
Rica ederim. S25 modellerine geçebilirsiniz sorun yaşamazsınız. Performans açısından s24 ile kıyasladım ve **bleep** göremedim. Isınma konusuda aynı şekilde. Sanki aynı ürün farklı kasa sadece. Takılma yok donma yok. Sadece quick paneli aşağı inmesi biraz biraz takılıyor odaklanma modunda. Onun sebebi herhalde oyun esnasında ani açılmayı engellemek