Highlighted
Active Level 1

To turn on the data .on A50s it take 20 to 30 seconds.  Which is bug . And the network dropping is also more . 

 

And network speed indicator is also needed to be install on one ui . 

2 Comments
Highlighted
Active Level 3
same Problem Hai Mere Bhi Device Me
Reply
Loading...
Highlighted

Hi there,

 

Kindly follow the mentioned steps to resolve the issue in your device.

1) Check Network mode and set it to Auto Connect. (Settings > Connections> Mobile Network> Network mode> Select LTE/3G/2G auto connect).

2) Search for the Network Manually via following path (Menu> Settings> Connections>More Networks> Mobile Networks> Network Operators> Select Manual Search).

3) Perform the reset network setting (Go to the settings>>general management>>reset>>reset network settings).

4) If still issue persists then we would suggest you to contact your service provider.

For further assistance, kindly visit the nearby Samsung service center for the physical inspection of the device. The address details of Samsung Service Centers are available at our website. Please click on the link mentioned below to get more information:

http://www.samsung.com/in/support/servicelocation/

Also, we have noted down the feedback regarding network speed indicator feature in Samsung device. Providing a continued great experience is our first priority. We would take this feedback for further improvements in our upcoming launches.

 

Regards,

Team Samsung Members

Reply
Loading...