Cihazınızda En Sevdiğiniz Kısayol Nedir? View Post
Cihazınızda En Sevdiğiniz Kısayol Nedir? View Post
Arkadaşlar merhaba. Size bir sorum olacak şuan S23 ultra kullanıyorum telefon gece arabayla giderken video çekiyorum ışıklar çok yansıyor kamera ağır... View Post
Herkese iyi akşamlar Bugün tesadüfen bişey farkettim S24 ultra da 200mp resim çektim ardından resmi yakınlaştırıp sağa sola kaydırınca piksellerde... View Post
S24 plus cihazımda Chatgpt uygulaması klavyede yazmaya başlayınca 10 15 harf sonra kasmaya başlıyor. Uygulamayı silip tekrar kurdum ama düzelmedi.... View Post
Herkese merhaba, Bir süredir Galaxy S24 FE kullanıcısıyım ve son zamanlarda telefonumun performansında düşüş olduğunu gözlemledim. İlk başlarda çok... View Post
S24 fe telefonumu mecbur yolculukta olduğumdan 3 4 sefer otobüsteki koltuk yanındaki prizlerden şarz ettim bu bir sorun yaratır mı şuan göze çarpan... View Post
S23 ultra ilk aldığımdan beri yani oneui 6 dan beri takılmalar yaşatıyor. Mesela oyundayken arama geldiğinde veya oyunu yukarı kaydırıp kapatmak... View Post
Merhaba cihazım s25 plus daha 2 aylık cihaz ve fotoğraf çekimi ya da video çekimi yaptığımda 3x zoom yaptığımda tele kameraya geçmiyor 1 anca 10 x de... View Post
son güncellemeyle beraber fotoğraf çekerken ekrana baktığımda bir sorun yokken çektikten sonra baktığımda bozulmalar,karıncalanmalar görüyorum... View Post
Telefonu ikinci el aldım, güncelleme almıyor neden böyle olduğunu bilmiyorum şuan Oneui 6.1 var ve güncellemeye girdiğimde yazılımınız güncel... View Post
User | Likes Count |
---|---|
667 | |
448 | |
428 | |
427 | |
350 |
User | Count |
---|---|
13 | |
10 | |
10 | |