Original topic:

S24 FE Güncelleme almıyor

(Topic created on: 08-27-2025 11:01 PM)
458 Views
m3rvqn21
Active Level 1
Options
Galaxy S

image

Telefonu ikinci el aldım, güncelleme almıyor neden böyle olduğunu bilmiyorum şuan Oneui 6.1 var ve güncellemeye girdiğimde yazılımınız güncel diyor. Telefonu ikinci el aldım, imeilerde cihazın modeli doğru yazıyor ve kayıtdışı olduğu tespit edilen imei yazıyor o yüzden serves işlemi yapıldığını v.s. düşünmüyorum.
Fotoğraftaki servis sağlayıcı sürümünde de s921b yazıyor ve bu s23 fe modelinin yazılımı ama benim telefon s24 fe. Telefonun yazılımıyla oynanıp oynanmadığını nasıl anlayabilirim?

image

7 Comments
Kaptan2702
Active Level 6
Galaxy S
Pek bi bilgim yok bu işlerde ama yazılımla oynandığında knox sayacı 1 oluyor diye biliyorum, root atılan telefonumda öyleydi, güncelleme almayı da bırakıyor öyle olunca, servisler de bakar ona internetten geliştirici moduydu galiba onu nasıl açıp kendiniz görebileceğinize bakabilirsiniz. Knox sayacı 0 ise yazılım korsan yolla değişmemiştir. Çözüm olarak ise hiç bi fikrim yok
Galaxy S
Yurtdışı cihazı olabilir samsung servise gidip öğrenmeni öneririm
m3rvqn21
Active Level 1
Galaxy S
cihaz zaten yurtdışı hocam onu biliyorum da imei dışında neden yazılımla oynansın ki imei de atılmamış
Galaxy S
Csc falan yapmadan gelmez benim bildiğim samsung yurtdışı cihazlara güncelleme vermiyor
0 Likes
mfs_alpha
Expert Level 1
Galaxy S

yurtdışı cihazıdır büyük ihtamelle csc yapabilirsiniz

0 Likes
m3rvqn21
Active Level 1
Galaxy S
türkiye csc atsam hallolur mu
0 Likes
starryblack
Active Level 9
Galaxy S
S921b s24 model numarasi yalniz,bir yanlislik var..
S23 fe nin numarai s711b,s24fe nin ise s721b
Edit:fotoda servis saglayici s926b olarak gorunuyor.o da s24 plus numarasi..ortalik baya karismis
0 Likes