cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Moderatör olmak.!

(Topic created on: 05-24-2024 09:17 PM)
1536 Views
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Options
Samsung Members
hiç düşündünüz mü, 
moderatörler diğer forumlarda olduğu gibi sizin bizim gibi forumda aktif olan, konusunda bilgi ve deneyimli sade Samsung kullanıcıları mı, yoksa Samsung tarafından belirlenmiş ve görevlendirilmiş yetkili Servis elemanları mı?

bu konuda moderatör arkadaşlar muhtemelen açıklama yapmayacaklardır.

peki siz ne düşünüyorsunuz? 

Edit: öyle bir amacım yok, yanlış anlaşılmasın.! 
Resolved!
69 Comments
Samsung Members
Evet 😅 Sağolsun Emmi kardeşimiz güzel konu açtı bizleri biraraya getirdi Ona teşekkür ederim 😊
Samsung Members
Aynen ustunden geçilmesi gereken meselerin ustunden gecmis olduk hem😊
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Samsung Members
far.k ettim, gene geldi baş belası 😅
Samsung Members
aynen kardesim🥰🫂
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Samsung Members
ama en azından sorunların çözümünde bilgilerini ve önerilerini paylaşmaları gerekmez mi? 444 ü aramak Tudor ile bağlanmak dışında bir çözüm ürettiklerine şahit olamadım.
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Eskiden biraz daha detaycılardı ama konsept biraz değişince daha da otomatik oldu
Samsung Members
aynen öyle,robot gibiler ve hizmet böyle bir şey değil.
0 Likes
Samsung Members
tamam işte,bu uzmanlık değil ama uzman pozisyonundalar.Haliyle yorum yapabilme yetenekleri olmalıydı.Bugün herhangi birisi de bunu yapar ki burada zaten çözüm sunanlar kullanıcılar,moderatörlerin bir işe yaradığı yok.Sen sev ama ben faydası yoksa sevemem çünkü para karşılığ hizmet vermek zorundalar🤗.
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Samsung Members
işten anlamıyorlar görüşüne pek katılmıyorum. ama gerçek anlamda konulara bire bir cevap vererek bilgi paylaşımında bulunamadıklarını gözlemleyebiliyorum.
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Samsung Members
konuyu gören ve izleyen Moderatör arkadaşlar, lütfen yorumlarımızdan dolayı bize kızmayın. şahsım adına cidden Moderatörler teknik servis elemanı mı merak ediyorum.