Q8Saber
Active Level 2
On 25/02/2021 I updated my S20+ 5G phone to UI 3.1. Very bad things happened immediately after that! Gallery app is not working! It shows no albums and no files at all! Completely empty! Also I cannot open any photos using gallery app. I cannot play any vidoes using default video player! I cannot take any screenshot! I used a 3rd party app to take the attached screenshot. In the play store under gallery app it says in red font that the app is NOT compatible with my device anymore! (See attached screenshot) Also I cannot use the camera! It crashes all the time. I cannot take any photos. I cannot take any videos. The camera opens but immediately crashes when I take photos or videos.

 Please help me!

Update:
Today 29 March 2021, an update came and fixed all these issues which I was facing since 25 Feb 2021. Thank you very very much @Samsung 

image


23 Comments
AhmerMalik
Active Level 7
Hi, try this but follow steps
1. Go to Settings > Apps > Find camera and touch on that so now u r in app info then look down storage and touch then down clear Data . same u do for Gallery then But after don't open b4 2nd option

2. Go to Settings >General Management or General >Reset > Reset All Settings then restart ur phone. with this your data not going to delete. i hope after that all ok
Reply
Loading...
Thank you for your suggestion. I tried that exactly as you mentioned but unfortunately nothing changed! all problems are still there
Reply
Loading...
Up2Date
Active Level 5
Try restarting your device saber. Hope that would work.
Reply
Loading...
Thank you very much. I tried that several times , nothing changed!
Reply
Loading...
Yaljabri
Active Level 1
i have the same issue with my s20+. so if there is a solution please let me know
Reply
Loading...
Unfortunately up to now I could not find any solution for this irritating issue!
Reply
Loading...
tye suggestions I was given in the comments above made no difference at all , the situation is exactly the same
Reply
Loading...
Meetrishii
Active Level 6
Hi lastly try switchoff mobile & clear cache and see
Reply
Loading...
Thanks but I already tried that several times, with no success! nothing changed at all.
Reply
Loading...