cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung M51 şarj olmuyor (yeni telefon)

(Topic created on: 02-13-2021 05:02 AM)
1787 Views
chanol
Beginner Level 4
Options
Galaxy M

Merhaba;

15 gün önce Samsung M51 yeni telefon aldım,

Benim için önemli kriter şarjın uzun gitmesi olduğu için 7000 Mah pil değerinde olan M51 karar kıldım.

Fakat bir önceki telefonum Lenova P2 bataryası 5500 Mah değerinde olup 3 yıl sonunda hala iki tam gün  kullanabiliyordum.

Sorunlar:

1- Telefon yoğun güç gerektirecek oyun vs . kullanmadığım halde pili 1 buçuk gün zor gidiyor.

2- Aldığımda beri bazı uygulamalarda çalışırken ısınma oluyor.

3- Gözüm gibi baktığım telefon şuan hiçbir şekilde şarj olmuyor.  

Telefondan soğudum, o kadar araştır, telefon al, kılıf beğen ekran korucusu  vs. ve

birsürü vakit ayırıp, kendime göre uygulamaları indir güncelleme yap,  telefon ayarları, e postası, internet bankacılığına güvenli ekle. 

ve en önemlisi daha tam anlamıyla kendinize göre kişiselleştirdiğiniz  yeni 15 günlük telefonunuz, bir sabah diyorki benden bu kadar. 

Telefonun fiyatından daha fazla tutarda telefonun bozulmasından dolayı yapamadığım işlerimden dolayı zarara girdim.

4 Comments
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy M
Geçmiş olsun maalesef cihazlar buna benzer sorunlar yaşatabiliyor ben bir sorun için 45 gün içinde aynı problemden dolayı aynı servise 6 kere götürdüm hadi götürmek bişi değil ama vakit kaybı iş kaybı bunları da hesap edersek bir o kadar da almak için gittim eğer sorun devam ediyor ise en yakın servise verin baksınlar ve devam eden süreçte düzelmez ise değişim talep edebilirsiniz
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
geçmiş olsun hocam.
Galaxy M
Geçmiş olsun, umarım uzun sürmez ve sorunu telafi ederler.
Bende bir m51 kullanıcısı olarak hiç memnun değilim, bu memnuniyetsizlik 51 modeli ile alakalı degil A-J-M- Cart curt ürün grupları ile alakalı.
Ülkemiz şartları dolayısı ile kullan at tarzı telefonlara min. 3500₺ vermek zorunda kalıyoruz.

Şarjı ile alakalı kısa bir zaman önce bir sorun yaşadım, şükürki kısa sürdü..
Fakat her şarja taktığımda "bozulacak mı?" korkusu beni yiyip bitiriyor.

2015-16 model S6 Edge cihazdan geçmiş biri olarak aradan geçen yıllara rağmen bu teknolojik yetersizlik ve güvensizlik duygusunu hat safhada yaşıyorum..
Aslında bildiğim ve beklediğim bir son fakat yinede "Lades" dedik, hayırlısı...
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba chanol,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Farklı bir orijinal Samsung şarj aleti ile denediğinizde de aynı durum devam ediyorsacihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/ 

Teşekkürler.

MOD

0 Likes