- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-13-2021
02:08 AM
(Last edited
02-13-2021
02:17 AM
by
User0000004
) in
Merhaba;
15 gün önce Samsung M51 yeni telefon aldım,
Benim için önemli kriter şarjın uzun gitmesi olduğu için 7000 Mah pil değerinde olan M51 karar kıldım.
Fakat bir önceki telefonum Lenova P2 bataryası 5500 Mah değerinde olup 3 yıl sonunda hala iki tam gün kullanabiliyordum.
Sorunlar:
1- Telefon yoğun güç gerektirecek oyun vs . kullanmadığım halde pili 1 buçuk gün zor gidiyor.
2- Aldığımda beri bazı uygulamalarda çalışırken ısınma oluyor.
3- Gözüm gibi baktığım telefon şuan hiçbir şekilde şarj olmuyor.
Telefondan soğudum, o kadar araştır, telefon al, kılıf beğen ekran korucusu vs. ve
birsürü vakit ayırıp, kendime göre uygulamaları indir güncelleme yap, telefon ayarları, e postası, internet bankacılığına güvenli ekle.
ve en önemlisi daha tam anlamıyla kendinize göre kişiselleştirdiğiniz yeni 15 günlük telefonunuz, bir sabah diyorki benden bu kadar.
Telefonun fiyatından daha fazla tutarda telefonun bozulmasından dolayı yapamadığım işlerimden dolayı zarara girdim.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-13-2021 03:08 AM in
Galaxy M
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-13-2021 05:02 AM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-13-2021 06:07 AM in
Galaxy MBende bir m51 kullanıcısı olarak hiç memnun değilim, bu memnuniyetsizlik 51 modeli ile alakalı degil A-J-M- Cart curt ürün grupları ile alakalı.
Ülkemiz şartları dolayısı ile kullan at tarzı telefonlara min. 3500₺ vermek zorunda kalıyoruz.
Şarjı ile alakalı kısa bir zaman önce bir sorun yaşadım, şükürki kısa sürdü..
Fakat her şarja taktığımda "bozulacak mı?" korkusu beni yiyip bitiriyor.
2015-16 model S6 Edge cihazdan geçmiş biri olarak aradan geçen yıllara rağmen bu teknolojik yetersizlik ve güvensizlik duygusunu hat safhada yaşıyorum..
Aslında bildiğim ve beklediğim bir son fakat yinede "Lades" dedik, hayırlısı...

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-13-2021 08:47 AM (Last edited 02-13-2021 08:48 AM ) in
Galaxy MMerhaba chanol,
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Farklı bir orijinal Samsung şarj aleti ile denediğinizde de aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Teşekkürler.
MOD