cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Watch 5 Pro Hava Durumu Konum Bulma Sorunu

(Topic created on: 12-19-2022 12:56 PM)
1718 Views
Dijital Kale
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba,

Galaxy Watch 5 Pro akıllı saati Redmi Note 8 Pro mobil cihazıma kurdum. Kurulumda bir sorun yok.

Ancak hava durumu bilgisi eklemek istediğimde konum bulunamıyor hatası almaktayım ve hava durumu uygulaması otomatik kapanıyor. 

Çözüm için destek ekibiyle görüştüm. Samsung dışında telefonlarda watch 4 ve watch 5 için EKG ve Hava Durumu özelliği kullanılamıyor dendi.

Eşim Xiaomi Pocophone f1 kullanıyor ve ona da watch 4 aldık. Onda bir sorun yok. Demek ki bana kullanılamıyor denmesi baştan sağma bir cevap.

Bu saati aldığımda bana kimse samsung dışında telefon kullanıyorsan alma demedi. Koskoca Samsung hava durumu konum bilgisini mi çözemiyor?

Ek olarak normal konum çalışıyor, haritalar kısmından test ettim.

IMG_20221219_124041.jpg

Hava durumu uygulaması bu şekilde dönüyor ve sonunda uygulamadan atıyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar

Dil ayarını İngilizce yapınca düzeliyor sanırım bir dene olmazsa wearable uygulamasını üzerinden hata raporu göndermeni öneririm.

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Saat Ayarlar-Gizlilik-İzin Yoneticisi-Konum-Hava duruma dokunup her zaman izin ver diyin.
Dijital Kale
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar

Verilebilecek tüm izinleri verdim. Hem saat tarafında hem telefon tarafında. Konum, hava durumu ve saat 3 lüsünde tüm izinler "Her zaman izin ver" şeklinde ayarlı.

Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ekran görüntüsü alabilir miyim hava durumuna girince saatten nasıl bir hata veriyor

Saati yedekleyip bi sıfırlamanızı öneririm.
Dijital Kale
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar

Saati sıfırladım hatta 2 veya 3 kez denedim bu işlemi. Hava durumu ekle dediğim zaman resimdeki şekilde dönüyor ve sonuç alınamıyor. Telefonda da ilk görselde belirttiğim gibi dönüyor ve bağlantı tamamlanamıyor. Galaxy Watch 5 Manager dan "Hava Durumu" uygulamasına giriyorum. Konum ekranını açınca 1 sn sonra geri atıyor.

SS:

IMG_20221219_134347.jpg

IMG_20221219_124041.jpg

IMG_20221219_134706.jpg

Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Play Store'dan başka bir hava durumu uygulaması indirin saate accuweather gibi. Sorununuza yardımcı olamadığım için üzgünüm 😔
Dijital Kale
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar

Teşekkür ederim. Çözüm bulamamyınca bende farklı bir hava durumu uygulaması indirdim, fakat indirdiğim uygulamayı default yapamadığım için saatte widget şeklinde ekleyemedim.

Uygulama olarak kullanıyorum fakat saat göstergelerine alamıyorum. 

Bu geçici bir çözüm oluyor kısaca.

Redmi Note 8 Pro - Galaxy Watch 5 Pro arasındaki bu sorunu yaşayan ve çözebilen var ise yardımlarınızı bekliyorum. 

0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Google'ın Hava durumu uygulaması kart olarak eklenebiliyor. Saati yana kaydırınca çıkan kartlara yani.

Saate de gösterge olarak eklenebiliyor. Karmaşıklık olarak. En altlarda
0 Likes
Dijital Kale
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar

Galaxy Watch 5 Pro orijinal saat şekillerinde 1-2 desende ekleme var sadece. Çözüm bu olmamalı yani. Biz buna alternatif buluyoruz. Bakalım buna bir çözüm getirebilecek mi Samsung.

kingkong0
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Buna bir bender başlık görmüştüm.

Aynı hava durumu sorunu yaşanmıştı. Redmi note 8 pro ve galaxy watch 4 arasındaydı sanırsam. O arkadaş da hava durumundan şikayet etti. Bence bu hava durumu olayı samsung olmayan telefonlardan problem çıkarıyor.
0 Likes