cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Fit 3 Artık Yeter.

(Topic created on: 09-22-2024 10:34 AM)
326 Views
s24fe
Active Level 10
Options
Giyilebilir Cihazlar

Lansman haftasından beri Galaxy Fit 3 kullanıyorum;cihaz süper,ekosistem harika,pil güzel,sensörler akıyor,tasarım ve ekran harika ANCAK....

4'e yakın güncelleme geldi,bugfix'ler gerçekleşti,fakat çözülemeyen iki adet büyük problem var.

1:Saat Kadranlarında Türkçe Dil Desteği.
2.899 TL ödeme yaptığım neredeyse bir akıllı saat parası verdiğim(Anneme GW6 40mm 3900 e aldık sıfır ürün) bu üründe bu kadar basit çözülebilecek (Samsung gibi kocaman bir marka)bir sorunu çözmemekle ısrar ediyorlar.Güncellemeler ile müzik listesi yönetme bile geldi şu ram kapasitesi düşük Fit 3 cihaza ancak bi Türkçe kadran desteği gelmedi.Yazıktır günahtır.

2:Dünya saatindeyken en aşağı inince en yukarıya çıkmayı kolaylaştıran tuş çalışmıyor yarısına gelince Bug'ta kalıyor.

Müşteri hizmetlerine bu iki konuda yazdım dalga geçilir gibi "Cihazınızı sıfırlayın" deniyor.Sanki sıfırlayınca Türkçe öğrenecek saat.

Uygulamada saat temalarına güncelleme gelmiş bir ümit yaptım HALEN YOK.

Samsung gibi AI geliştiren,Tank bile üreten bir marka için çerez olan şu problemi ve Türkiye ve Samsung sevdasını gözeterek hızlıca çözeceklerine inanıyorum.

E-Posta ile Samsung'un her hesabına da ileteceğim bu durumu.

Hepimize iyi forumlar arkadaşlar....
3 Comments
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba s20fesnap,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekte ve ilgili birimlere iletmekteyiz.

Teşekkürler.
MOD

s24fe
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Umarım.Kolay gelsin
axeno
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Fit trde yeteri ilgiyi görmediği için umursamıyor olabilirler
0 Likes