Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Watch 4 Classic 46mm şarj sorunu

(Topic created on: 08-19-2024 08:15 AM)
333 Views
kanashii
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba 1 hafta önce Watch 4 Classic 46mm aldım ara sıra normal şarj olurken şarj olmayı kesiyor. Dün gece şarja koydum sabah uyandığımda 46 şarjı vardı şarj almıyordu. Fakat bir temassızlık gibi durumu yoktu. Yardımcı olabilir misiniz?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba dostum,

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için dilerseniz; Samsung Members>Destek>Geri bildirim gönder>aksesuar sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte ''Gönder'' butonuna basınız.

Birkaç dakika içinde Hata Raporu, sistem kayıt verileriyle beraber gönderilecektir.

Gerekli kontroller sağlanarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Hata raporu göndermek için linki inceleyebilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkür ederim, iyi günler dilerim 😊

View solution in context

7 Comments
Yavuz_S23
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Şarj cihazı ve şarj başlığını başka bir cihazda kontrol edin.
0 Likes
kanashii
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Başka bir cihaz ne çevremde ne de bende var maalesef.
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Çok sıcak olunca otomatik şarjı kesiyor watch 5 te düzeldi bu sorun o durumdayken bir elinizi değdirip tahmini sıcaklığı söyler misiniz 😅
0 Likes
kanashii
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Sabah aldığımda sıcakta değildi halbuki bir daha olursa kontrol edeceğim.
Giyilebilir Cihazlar
Tamamdır bu arada kutudan çıkan şarj aleti ile orijinla şarj adaptörü kullanıyorsunuz değil mi 😀
0 Likes
kanashii
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Evet kutuda çıkan kablosuz şarj ile samsung adaptör kullanıyorum fakat bugünki yaşadığım durum powerbanke takılıydı ve şarjı da vardı kontrol ettim
0 Likes
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba dostum,

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için dilerseniz; Samsung Members>Destek>Geri bildirim gönder>aksesuar sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte ''Gönder'' butonuna basınız.

Birkaç dakika içinde Hata Raporu, sistem kayıt verileriyle beraber gönderilecektir.

Gerekli kontroller sağlanarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Hata raporu göndermek için linki inceleyebilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkür ederim, iyi günler dilerim 😊