cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Watch 4 Bluetooth

(Topic created on: 01-02-2022 07:57 PM)
312 Views
Cygnus-X1
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Galaxy Watch 4 kullanan arkadaşlar varsa bir sorun olacak . Saatinizi şarj ederken Bluetooth bağlantısı kopuyor mu telefonda ? Ben saati ne zaman şarja taksam Bluetooth bağlantısı kopuyo . Telefondan saatimin şarjı yüzde kaç dolmus diye bakamıyorum. 

Saati ve telefonu sıfırladım . Ağ ayarlarını sıfırladım sorun hala devam ediyo . Durum servislik galiba .. :(

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
TansuYaman
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar

ayarlar- genel ayarlar- sıfırla - ağ ayarlarını sıfırla 

sonra  ayarlar -  uygulamalar - Sağ üst bölümdeki üç nokta ​- Sistem Uygulamalarını Göster - bluetooth - depolama - veriyi Sil  yap sonra olmazsa eğer 

Ayarlar  -  gear hakkında -  Gear sıfırla  işlemini  yaptıktan sonra,  Galaxy  Wearable ​ uygulam​asını kaldır ve sonra tekrar  eşleştirme yap.

olmazsa en son Wearable ​ uygulam​asından  hata raporu gönder.  sorunu çekebilirsen videosunuda çek ekle.  sistem kayıt verileriyle hata raporuyla gönder incelensin düzeltilir.

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Rose67_
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Uygulamanın verilerini silmeyi denediniz mi belki uygulamada bir sorun olabilir, eğer hala sorun devam ediyorsa sorun yazılımsal sanırsam.
0 Likes
Cygnus-X1
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Galaxy weareble uygulamasınım verilerini silip denedim . Uygulamayı komple kaldırıp tekrar indirip hala aynı . Samsung ile yazılı olarak online chat yoluyla iletişime geçtim . Saati uygulamayı ağ ayarlarini sıfırladık ama sorun hala devam ediyor . Bir tanidikta da Watch 4 o şarj olurken bağlantı kopma sorunu yaşamadığını söylüyor . Sorun benim saatimde sanırım başta yazilimsal olarak görünüyor ama . Bilemedim.
TansuYaman
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar

telefonun modeli ne ?m

0 Likes
Cygnus-X1
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Samsung Galaxy S10 Lite
0 Likes
Solution
TansuYaman
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar

ayarlar- genel ayarlar- sıfırla - ağ ayarlarını sıfırla 

sonra  ayarlar -  uygulamalar - Sağ üst bölümdeki üç nokta ​- Sistem Uygulamalarını Göster - bluetooth - depolama - veriyi Sil  yap sonra olmazsa eğer 

Ayarlar  -  gear hakkında -  Gear sıfırla  işlemini  yaptıktan sonra,  Galaxy  Wearable ​ uygulam​asını kaldır ve sonra tekrar  eşleştirme yap.

olmazsa en son Wearable ​ uygulam​asından  hata raporu gönder.  sorunu çekebilirsen videosunuda çek ekle.  sistem kayıt verileriyle hata raporuyla gönder incelensin düzeltilir.

0 Likes