Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Merhaba galaxy fit 2 cihazımı denizde ve havuzda kullanabilir miyim ? Bir sıkıntı çıkar mı? Kullanım sonrası nasıl temizlemeliyim? View Post
Daha önceki gönderilerimde ekolayzır ayarını söylemeyi unutmuşum. Özellikle Dinamik te bende çok net pıt pat sesi oluşuyor. Şarkıları deneyenler yine... View Post
Merhaba arkadaşlar sabah bir gönderi yayınlamıştım ve herkes buds 3 pro tavsiye etti ve biliyorsunuz ki fiyatıda ucuz bir kulaklık değil yine aynı... View Post
Galaxy watch 7 için ui 8 betasi turkiyede başladı mı başladıysada nerden nasıl indirebilirim View Post
Dostlar kulaklık arayışı içerisindeyim 3 senelik jbl kulaklığımı sonunda bozdum 😅 neyse bende kulaklık arayışına girdim kulaklık piyasasından... View Post
Merhaba galaxy watch 4 40mm kullanıyorum ve bataryası bana yetmiyor ve bazen aşırı yavaş kalıyor sizde galaxy watch 7 40mm e geçmeli miyim? View Post
Bilen var mı View Post
Arkadaşlar sizce buds fe mi alınmalı yoksa yeni çıkan buds core mu? Pek bir bilgi bulamadım core ile ilgili View Post
Anker r50i kaybetmemin ardından buds fe'de karar kılmıştım. Fakat buds core ürününün çıktığını görünce bu cihaza yöneldim. 2300 gibi bir fiyatı... View Post
User | Likes Count |
---|---|
116 | |
89 | |
84 | |
56 | |
55 |