cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy watch 6 classic saatim Xiaomi 11s cihazimla bağlantı sorunu yasiyor

(Topic created on: 3 weeks ago)
84 Views
aliefesol34
Beginner Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Saatimi telefona kuruyorum ondan sonra aradan 1 hafta geçmeden tüm izinler olmasına rağmen Galaxy wearable bildirim izni verilmesini istiyor girdiğimde zaten izinlerin verilmiş olduğunu goruyorum aradan biraz daha zaman geçince saatinin telefonla bağlantısı kesiliyor Bluetooth ile bağlan dediğimde bağlanmıyor wearable uygulamasından bağlamaya çalışırken bağlanıyor gözüküyor ondan sonra cihazlar aranıyor diyip saatin kodunu gösteriyor yani sanki 0 dan bağlanıyorum saat de telefonu yeni telefon bağlanmaya çalışıyor olarak görüyor saati aktar dediğimde sürekli bir sorun oluştu diyor ve saati sıfırlayıp sıfırdan kurulum yapmam gerekiyor bu sorunun çözümünü bilen varsa lütfen yardım edebilir mi vercekten bu 3 aydır oluyor  ve her hafta veriler siliniyor

7 Comments
Deniz00
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Samsung cihazlar Samsung saatler ile mükemmel senkronizasyon ile çalışırı farklı markalarla kullanımı özellik kısıklığı veya bağlantı sorunları yaşatabilir keşke samsung bir saat alsaydınız
0 Likes
MuhammedA24
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Hocam Saati Samsung zaten.d cihazı xiaomi 11smiş.
0 Likes
Deniz00
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Zaten ondan bahsediyorum
0 Likes
MuhammedA24
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Keşke samsung bir saat alsaydınız demişsiniz😊
0 Likes
Deniz00
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kafa dolu hocam ya
Deniz00
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Yani 2 side Samsung olsaymış veya 2 side mi
0 Likes
mertys
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Gençler bütün markalar bu şekilde yapıyor apple yada samsung sadece kendi ürünleri arasında stabilliği var farklı cihazlarda stabillim namına bisey olmuyor 😊