cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy watch 6 classic

(Topic created on: 04-08-2025 12:04 PM)
213 Views
Brütüs
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Herkese merhaba telefonum s24 ultra, saat watch 6 classic. Telefonu sakin kullanıyorum oyun yok sadece Facebook ve x var şarjı 2 gün gidiyor. Saat de ise sağlık ölçümlerinin tamamı açık şarjı 1 buçuk günde bitiyor. Dikkatimi çeken bir şey var saat bluetooth ile bağlı değilken şarjı dolunca telefonda bildirim alıyorum bu bağlantıyı ne ile sağlıyor pilinin bu kadar erken bitmesi bağlantı sorunu mu yoksa normal mi. Bu süreyi uzatmak için ne yapmak gerekir. 

14 Comments
Zafercan
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Bildiğim kadarıyla düşük veriyle **bleep** sağlamış olabilir
Brütüs
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Açıklarmısınız çok hakim değilim
0 Likes
Zafercan
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Klasik Bluetooth'un aksine BDE, önemli ölçüde daha düşük güç tüketimi için tasarlanmıştır. Bu sayede uygulamalar, yakınlık sensörleri, nabız ölçerler ve fitness cihazları gibi daha katı güç gereksinimleri olan BLE cihazlarla iletişim kurabilir.
Brütüs
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim
0 Likes
sekobaskan
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Clouds dan alıyor
0 Likes
sekobaskan
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Sarj oyle gidiyor zaten 1.5 gun 1 gun ben her akşam sarj a takıyorum bileğim dinleniyor uyurken de takıyorum
Brütüs
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Yani WiFi yi otomatik te açıp İnternete bağlanıyor ve bildirim gönderiyor doğrumu anlamışım
Burakylcn
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Samsung accountdan aliyo bağlantıyı hatta tablette aynı acoount bağlı olunca ekosistem ozelliklerini güzel Bi şekilde kullanabiliyorsun çok işe yarıyor
Okan09
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Ayni cihazları kullanıyoruz benimde saat 1 gün gidiyor. Hareketli duvar kağıdı kullanirsan bu şarj ortalama 11-12 saat içinde %10'a düşüyor
0 Likes