cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy watch 7

(Topic created on: 04-10-2025 10:21 PM)
143 Views
SaulSilva
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Aldım ve birkaç soruyla geldim bunlar;

İnstagram gibi şeylere giremiyor muyuz...

Suya ne kadar dayanıklı dulta sabun gibi şeylerden zarar görür mü?

Deniz suyuna dayanıklı mı? Tuz olayı falan

Kulaklıkla müzik dinlerken spotify'ı saat üzerinden kontrol edersem müzik saatten mi çalınır? Bluetooth saate bağlandığından aynı anda kulaklığa bağlanabilir mi?

Aklıma şimdilik bunlar geldi önerileriniz var mıdır başka? 

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
wirbusiness
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Play storeda saatin OS unun izin verdigi kadarina girersin

Suya dayanıklı fakat bu su gecirmez demek değil hicbir marka eğer cihazi buna ozel uretilmediyse suya dayanıklı guvencesi verir su gecirmez anlamina gelmez

Deniz suyuna herhangi bir elektronik cihazimi sokmazdim.

Muzik saatten çalmaz, kulaklik ve saatte ayni anda BT ye bağlanır, daha doğrusu biri once biri sonra bağlanır kulaklığın kapagini açıp saatten once bagla veya once saati sonra kulaklığı

View solution in context

0 Likes
Solution
emrahS24ULTRA
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Suya dayanıklı ben duş alıyorum denize de dayanıklı ama deniz için önermem spotifyda istediğin gibi ayarlayabilirsin ister direk saatten ister saatten kontrol edip telefondan ister saatten kontrol edip kulaklıktan dibleyebilirsin. İnstagrama gidemiyorsun ama whatsapp kullanabiliyorsun 😊

View solution in context

0 Likes
Solution
Giyilebilir Cihazlar
İnstagrama tarayıcı üzerinden girebilirsin

View solution in context

Solution
Kerem_871
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Eğer beyaz renk aldıysanız dikkatli kullanın kordonu hızlı yıpranıyor

View solution in context

Solution
Giyilebilir Cihazlar
Tuzlu suya sokmamalısın ben de kullanıyorum ve alırken görevli bize böyle demişti, eğer kulaklığını bağlarsan spotify kulaklık üzerinden çalacaktır, ikisini de aynı anda bağlayabilirsin, normal sadece saat üzerinden de dinleyebilirsin, instagram vb uygulamalar için de saatine samsung İnterneti yükleyip girebilirsin

View solution in context

8 Comments
Solution
wirbusiness
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Play storeda saatin OS unun izin verdigi kadarina girersin

Suya dayanıklı fakat bu su gecirmez demek değil hicbir marka eğer cihazi buna ozel uretilmediyse suya dayanıklı guvencesi verir su gecirmez anlamina gelmez

Deniz suyuna herhangi bir elektronik cihazimi sokmazdim.

Muzik saatten çalmaz, kulaklik ve saatte ayni anda BT ye bağlanır, daha doğrusu biri once biri sonra bağlanır kulaklığın kapagini açıp saatten once bagla veya once saati sonra kulaklığı
0 Likes
Burakylcn
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Öncelikle olay store var istediğiniz uygmayi indirebilirsiniz ama instagrama girebiliyormusunuz bilmiyorum

Suya dayanıklı evet ama gidip denize girmek sıkıntı yaşatabilir

Kulaklık ile müzik dinlerken saatten kontrol edebiliyorsunuz müziği durdurma başlatma vb şeyler ses kulaklıktan gelmeye devam edecektir
0 Likes
KEREMC
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
İnstagram vb bilmem ama ben whatsap kullanıyorum bide denizde duşta vb hiç çıkartmadım bi sıkıntıda görmedim
0 Likes
Solution
emrahS24ULTRA
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Suya dayanıklı ben duş alıyorum denize de dayanıklı ama deniz için önermem spotifyda istediğin gibi ayarlayabilirsin ister direk saatten ister saatten kontrol edip telefondan ister saatten kontrol edip kulaklıktan dibleyebilirsin. İnstagrama gidemiyorsun ama whatsapp kullanabiliyorsun 😊
0 Likes
Solution
Giyilebilir Cihazlar
İnstagrama tarayıcı üzerinden girebilirsin
MustafaS24U
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Bendede aynısından var daha önce
Apple watch 3-8 samsung watch5-7 kullandım hepsinde duşta havuzda kullandım fakat tuzlu suya sokmadım. Aralarından sadece apple watch 8in hoparlörü bozuldu. Saat sıfırı ile değişmişti.
0 Likes
Solution
Kerem_871
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Eğer beyaz renk aldıysanız dikkatli kullanın kordonu hızlı yıpranıyor
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Tuzlu suya sokmamalısın ben de kullanıyorum ve alırken görevli bize böyle demişti, eğer kulaklığını bağlarsan spotify kulaklık üzerinden çalacaktır, ikisini de aynı anda bağlayabilirsin, normal sadece saat üzerinden de dinleyebilirsin, instagram vb uygulamalar için de saatine samsung İnterneti yükleyip girebilirsin