- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung artık eski telefonlara yazılım göndermeyecekti. Telefonum samsung S8 plus güncelleme geldi yükledim. Son güncellemede ağ şebeke sorunlarında iyileştirme yapıldığı belirtildi ancak bu güncellemeye yükledikten sonra telefonunda tam aksine gsm şebeke sorunları meydana geldi.
Telefon görüşme esnasında ses kesilmeleri,
İnternet bağlantısında yavaşlama,
Whatsapp vb. Uygulamalarda ses kaydı atınca sesin mikrofondan az çıkması gibi... teşhis ettiğim sorunlar günler. Samsung yetkililerine sesleniyorum telefonumu bir önceki güncellemeye eski haline getirecek bir güncelleme paylaşın bu güncelleme telefona hiç iyi gelmedi keşke yüklemeseydim. Bu son güncellemeyle samsung kullanıcıları mağdur edip yeni cihaz almaya mı teşvik ediyor? Derhal bu sorunu düzeltin eski güncellemede memnundum geri döndürecek güncelleme paylaşın çünkü telefonu sıfırlayıp eski yazılımı yüklemek istemiyorum. MAĞDURUZ SAMSUNG DUY SESİMİ
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-31-2022 09:01 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-31-2022 09:10 PM in
Galaxy SBana geliyor ki samsung bu son güncellemeyle kullanıcıları mağdur ederek yeni cihaz almaya teşvik ediyor. Son güncellemede ciddi sorunlar yaşıyorum ne tavsiye edersin bu konuda samsung yardımcı olur mu yoksa telefonu bilgisayara takıp odin ile bir önceki güncellemeye geri mi yüklesem ne yapsam bilemedim. Yükleme yaparsam cihaz sıfırlanacak onun için uğraşmak istemedim bi de internette orjinal rom bulmakta zorlaniyorum yardımcı olurmusunuz
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-31-2022 09:13 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-31-2022 10:11 PM in
Galaxy SEski sürüme düşürme yaparsam eminim ki sorun yaşamam çünkü 2 senedir cihazı kullanıyorum internette roket gibi dolaşıyordum hiç kasma donma yapmazdı ancak bu son güncelleme ile sanki telefon 4.5G ile değil de HSPA ile internete bağlanıyor ama 4.5G yazıyor tabi yazması önemli değil bağlantı hızı önemli. Mesele eski sürüme düşürme yaparsam sorun olurmu? Sorun olmaz ise ayarlardan güncellemeleri devre dışı bırakırım bu sayede yeni güncellemeleri cihaz alamaz
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-31-2022 09:06 PM in
Galaxy SCihazınızın kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum Samsung menbırs
Uygulamasına girdikten sonra destek seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden hata raporları seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden cihazınıza uygun olacak şekilde bir hata seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisine bütün sorunları ayrıntılı bir şekilde yazın sorununuzun sıklığını seçip raporu gönderdikten sonra uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin raporunuz tamamen gönderildiği zaman bir bildirim gelecektir yetkililer cihazınızı inceledikten sonra uygulama üzerinden bir geri dönüşü sağlayıp ne yapmanız gereken hakkında bilgilendirmesini yapacaklardır
Bu arada bildiğim kadarıyla Yani yeni cihazlarda öyle eski yazılıma artık düşürme yapılamıyor cihazı sıfırlasanız bile yazılım yüklediğiniz gibi olduğu gibi kalıyor eski sürüme dönmüyor
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-31-2022 09:16 PM in
Galaxy SAleyküm selam desteğiniz için teşekkür ederim. Hata raporu sayfası ingilizce dilinde tekrar o sayfaya bakarım umarım yapabilirim. Bu arada eski sürüme neden düşürme yapılmıyor neticede cihazın eski room dosyasını odin ile cihaza yükleyeceğim sizce bu işe yaramaz mı? Eski sürüme düşürme yaparsam ne gibi sorunlar meydana gelir açarsanız çok memnun olurum.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-31-2022 09:35 PM in
Galaxy S4447711
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-31-2022 09:48 PM in
Galaxy SSanırım sizin bahsettiğiniz fabrika ayarları cihazın ayarlarından sıfırlama yapma işlemidir. Benim bahsetmiş olduğum yöntem ise cihazı usb kablosuyla bilgisyara bağlayıp odin programıyla telefona room atma işlemidir. Ayrıca bahsettiğiniz cihaza root atma olayı farklıdır o işlem genellikle cihazın tamamen yetki erişimine hakim olmak için kullanılır hem bu s8 plus cihazların garanti süresi çoktan geçti yani garanti dışıdır. Açıkçası siz fabrika ayarları dediniz de kafam karıştı fabrika ayarları hiç birşey değildir cihazı sıfırlama yapar ancak benim bahsettiğim işlem cihazın orjinal rom dosyasını cihaza yüklersem eski sürüme düşürme yapamaz mıyım? Mesela örnek verecek olursam benim eski samsung j500f cihazıma 6.0 güncelleme geldi yükledim fakat güncelleme boyutu çok yüksek olduğu için bana 2 gb kadar az yer kalıyordu bende bu j500f cihazı bilgisayara usb kablosuyla bağlayıp odin programıyla eski 5.0 olan rom güncellemesini yükledim sorun yaşamadım normalde bana 2 gb kalıyor demiştim eski güncellemeye düşürme yapınca bana 5 gb kalmıştı bu sayede cihaza 2 uygulama yükleyeceğime 10 uygulama yükleyebilmiştim.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-31-2022 09:51 PM in
Galaxy SÇünkü söylediğiniz işlemi bilgisayardan hiç yapmadım