cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güncelleme hatası

(Topic created on: 2 weeks ago)
167 Views
serozz
Active Level 6
Options
Galaxy S

Güncelleme son 1sn. Kala hata veriyor daha sonra tekrar deneyin . Yazısı çıktı aynı sorunla karşılaşan var mı ? 

13 Comments
ahmetttttt
Active Level 6
Galaxy S
Smart Tutor'a bağlan kesin çözüm orda
serozz
Active Level 6
Galaxy S
Nasıl açıklarmısın ?
ahmetttttt
Active Level 6
Galaxy S
Bu program Samsung'un kendi müşteri hizmetleri teknik sorunlara çözüm üreten programdır.Uygulamaya gir ve bağlanana kadar bekle sonrasında size sözlü yardımcı olacaklar1737633750506.jpg
flamender34
Active Level 3
Galaxy S
Ben aradım Samsungu teknik servise götür Dior 6 sene kullanmadım samsung 6 sene sonra kullandım ama bu çekim yüzünden memnun kalmadım 😔
0 Likes
ahmetttttt
Active Level 6
Galaxy S
Bazen telefonun kendisinde sorun varsa teknik servis uzaktan değilde direk kendileri bakmak istemişlerdir.Sorun büyükse uzaktan bağlantıyla çözülemeyecek kadar büyük bişeydir mutlaka
flamender34
Active Level 3
Galaxy S
Şebeke oturduğum yerde gidip gelior arkdaşımda arkdaşımla aynı yerdeyiz onda resmi not 13 pro var bimsel kullanıyor full çekior ben türksell samsun a.55 kullanıom 2 tırnak çekior pişman oldum 6 sene sonra Samsunga geçmekle
ahmetttttt
Active Level 6
Galaxy S
Aslında Samsung'un hiçbir operatörle teknik konuda çekim hatasına denk gelmedim belki de telefonun çekim gücüyle alakalı parçası yani adı herneyse o metaryel fabrikasyon arızalı olabilir
flamender34
Active Level 3
Galaxy S
Teşekür ederim 🙏
ahmetttttt
Active Level 6
Galaxy S
Rica ederim