AhmetMka
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Son günlerde samsungun bazı kullanıcıların midesini bulandındırdıgı konulara değinmek istiyorum
Samsungun eski kalitesinden artık ödün verdiğini düşünmekteyim gerek donanım gerek ise yazılım konusunda amoled ekran çıkartmıssınız ekran yanıyor arkasında durmuyorsunuz samsung a51 cihazım vardı bundan önce 2 defa amoled yanıgından dolayı ekran degıstırdım samsungun gönderdigi serviste çıkan ücret 2300 tl iken aynı orjinal servis ekranı 1200 tl ye taktırdım
Midemi bulandıran bir başka olay ise apple özentiliği yetmiş bin lira para veriyorum kutunun içinden ne bir kulaklık nede bir şarj aleti çıkmıyor başka bir şarj aleti kullansak arıza yapsa kullanı hatası diyeceksiniz buda ayrı bir kurnazlık ..
Gelelim güncelleme sorununa şimdiki cihazım s24 ultra abi 6 7 ay sürekli güncelleme veremiyorsunuz kardeşim bu kadarmı vasat bir firmasınız test etmeden gönderdiğiniz yazılımı geri çekiyorsunuz birde
Batarya performansıda çöp günde 2 defa şarja takıyorum
Gelelim kamera konusuna çinli rakiplerin gerek kamera gerek donanım konusunda sollamaya başlamışken neden hep aynı çöp kamera sensörlerini kullanıyorsunuz abi bunu anlamıyorum kamera performansında sıralamada bile yoksunuz eskidrn samsung denilince kamera geliyordu insanların aklına şimdi senden daha ucuz satan firma donanım olarakta kamera olarakta senden üstün yetmiyor adamlar kutu içeriğinden çalmıyor müşterisine önem veriyor
Daha sayamayacagım o kadar eksiği varki sabaha kadar yazabilirim ben bile artık telefon alacak insanlara üst segment değil alt segment öneriyorum s23 s24 s25 cihazların a serilerinden kamera konusunda çok az bir farkı var gerek yok üst segment diye dayattıkları cihazları almaya ..
6 Comments
winner1337
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-12-2025 12:33 AM in
Galaxy S
reis bir makale yazısı çıktı bilede haklılık payı var
AhmetMka
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-12-2025 12:34 AM in
Galaxy S
Nerde okumak istiyorum
Batuhan-S24FE
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-12-2025 12:50 AM in
Galaxy S
Samsung yetkilileri okumaya üşenir bunu 😂
krwlng
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-12-2025 12:50 AM in
Galaxy S
Kamera harici bütün yazdıklarınıza katılıyorum, zira Çinli rakiplerinin çoğuna kamera sensörlerini ve çiplerini samsung veriyor, 108mp olarak xiaomi'de çıkan kameranın markası samsung. Şurada katılırım kamera kısmına, yapamıyor değil de rakibine satmak varken kendi kullanıcısına bunu vermemesi apayrı bir olay!
AhmetMka
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-12-2025 12:53 AM (Last edited 05-12-2025 12:55 AM ) in
Galaxy S
vivo x200 kullandım s24 ultra ile acayip **bleep** var arasında
MasterPatato02