Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Arkadaşlar beni aydınlatın bu pil benim sinirlerimi bozmaya başladı benmi fazla kullanıyorum telefonu bide telefon kullanmıyorken telefonu mesela... View Post
Merhaba arkadaşlar, S24 FE One UI 7 güncellemesini yaptıktan sonra şarjı çok hızlı biten oldu mu acaba? Çünkü güncellemeden sonra ekran sürem yarı... View Post
Samsung s24 fe one uı7 ne zaman güncelleme alacak bilen varmı? View Post
Selamlar s24 fe kullanıyorum engellenen msj ları ve aramaları hiç görmek istemiyorum nasılsın yaparım View Post
Ne kadar One UI 8 dense de esasen One UI 7.1 olan Samsung un yeni güncellemesi haziran ayında beta sürecine giriyor. Üç ay içinde ise kararlı sürümün... View Post
120 hz qhd aod bildirimler için açık wifi+hücresel açık View Post
Mobil verimi bu bilmedğim uygulama çok bitiriyor bide instagram çok internet harciyor bir günde 1.28gb azçik bakmama rağmen normalmı View Post
selamlar pc'den platform tools ile cmd komutu girerek sildiğim uygulamayı geri getirme şansım var mı? yardımcı olursanız sevinirim. View Post
Bu aşağıdaki ekran görüntüsünde sağ alttaki dosyada sadece 4 tane uygulama gözüküyor, benim oneui7de ise böyle değil, bunun ayarını bilen biri yardım... View Post
Merhabalar, yeni güncellemeden sonra Instagramda hesaplar arası geçiş yaparken bazen durduruluyor uygulamadan atıyor geri girdiğimde düzeliyor ancak.... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1590 | |
1278 | |
1084 | |
1059 | |
918 |
User | Count |
---|---|
57 | |
39 | |
33 | |