cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ya da S23

(Topic created on: 3 weeks ago)
4174 Views
Prod_by_lemm
Active Level 5
Options
Galaxy S
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak istemiyorum malum vapor chamber olmadan sd888 kullandım.

Konuya gelirsek arkadaşlar ltpo gibi teknolojilerden s24 e aklım kaysada exynos olması biraz itiyor s23'ün sd 8 gen 2 çoo cazip gelmekte çok arada bıraktı sizce hangisini almalıyım pil performansı önemli biraz
41 Comments
Bekir_S22_S24
Expert Level 2
Galaxy S
S24😊1745790970318.jpg1745790970348.jpg
Prod_by_lemm
Active Level 5
Galaxy S
Cevap için teşekkürler 😇
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 2
Galaxy S
Rica ederim bence yeterli olmustur ama LTPO olması diğer ekranlara göre akıcılıgın daha az gözükmesine neden oluyor biraz yani iki cihazda 120hz olsa bile daha az akıcı gibi gözüküyor ekran ve ghosting sanki biraz daha fazla gibimsi :)
Prod_by_lemm
Active Level 5
Galaxy S
Biraz saplantı derecesinde titiz kullanıyorum cihazlarımı ltpo düşünme sebebim 1-120 hz arasında dinamik geçiş yapması bu da pil performansını ciddi derecede arttırıyor
Bekir_S22_S24
Expert Level 2
Galaxy S
Arttırıyor ama a34 kullanan kuzenimin bile telefonunun ekranı daha akıcı hissettiriyor net olarak bu benim sinirimi çok bozuyor.
Prod_by_lemm
Active Level 5
Galaxy S
Normal, cihaz sürekli 120hz çalışmadığı için
Bekir_S22_S24
Expert Level 2
Galaxy S
İşte bu yüzdende rahatsız edici oluyor maalesefki
Galaxy S
Oyun oynayacaksan s23. Pil performansı dersen s24 (exynos işlemciler pili daha az tüketiyor)
Prod_by_lemm
Active Level 5
Galaxy S
Saol 😇
0 Likes