- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
S24 ultra aldığımdan beri ,şu güncellemeden sonra düzelecek, dur **bleep** olmadı şu güncellemeden sonra düzelecek diye sabırla bekledim. Bakın telefonun depolamadı full olduğu halde kasma falan çok nadir yapıyor, yani telefonun hızına bir lafım yok. Ama kamera, ah bu kamera. Ön kamera ayrı bir sorun arka kameralar ayrı bir sorun
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-23-2024 04:36 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-23-2024 04:41 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-23-2024 04:54 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-23-2024 04:58 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-23-2024 07:11 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-23-2024 07:30 PM in
Galaxy S1-)Dınanımsal tarafa şu **bleep** yapacağımız bir şey yok en azından yazılımsal tarafta istediklerimizi almak.
2-) FARKINDALIK YARATMAK: Yani kandıramadıkları , takım tutar gibi marka tutmayan, olaya mümkün olduğunca TÜKETİCİNİN FAYDASI açısından bakan kişilerin sayısı ne kadar artarsa, o kadar çabuk istediklerimizi alırız.
Bana hangi markaya sempatin var derseniz, içten içe SAMSUNG a sempatim var. Ama gerçekleri söylüyorum, 70.000 Tl verdiğim telefonun iyi olan yanları ilr kendimi avutmuyorum. Kötü yanları da olduğunu KENDİME de DİĞER İNSANLARA da göstermeye çalışıyorum. Ama ne yazıkki insanların çoğu, ya bir tane iyi özelliğe kanıp kötü özellikleri GÖREMİYOR ya da kötü özellikleri de göreniliyor ama PİŞMANLIK duygusu yaşamamak için getçeklerden kaçıyor.
NE demiş şair "TOPLU VURDUKÇA KALPLER, ONU TOP SİNDİREMEZ"
Hep birlikte hareket edersek, bize 5-10 sene sonraya kadar yavaş yavaş sunmayı planladıkları özellikleri, uyandığımızı gördükleri için daha erken sunmak zorunda kalacaklar
Gerçekleri ve Kendimizin değil TOPLUMUN iyliğini savundukça, mutluluk peşimizi bırakmayacaktır
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-23-2024 07:14 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-23-2024 07:54 PM in