cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24U kamera güncellemesi

(Topic created on: 11-23-2024 04:05 PM)
181 Views
Axlkx1
Active Level 4
Options
Galaxy S

S24 ultra aldığımdan beri ,şu güncellemeden sonra düzelecek, dur **bleep** olmadı şu güncellemeden sonra düzelecek diye sabırla bekledim. Bakın telefonun depolamadı full olduğu halde kasma falan çok nadir yapıyor, yani telefonun hızına bir lafım yok. Ama kamera, ah bu kamera. Ön kamera ayrı bir sorun arka kameralar ayrı bir sorun

ÖN KAMERA:
ÇOK dar açılı ,sadece kafamı görebiliyorum, bu kadar dar açılı olması saçma
Parlaklığı fullesen bile ön kamerada kendimi görmekte zorlanıyorum(güneş ışığı altında). **bleep** ekranın aşırı parmak izi tutması da bir etken
ARKA KAMERALAR:
VİDEO DA 8K gözüme kalitrli gözükmüyor bu yüzden ona hiç girmiyorum. 
4k da video yeterince net çekemiyor gibi, hdr10+ seçeneğini açsam her yer parıl parıl parlıyor. KAMERADA ZOOM YAPINCA ,LENSLER ARASINDA f değerleri farklı olduğu ve kameraların belki yanlış konumlanmalarından dolayı, HEM RENK TONU DEĞİŞİKLİĞİ, HEM NETLİK AÇISINDAN DEĞİŞİKLİK HEM DE (konumlandırmadan dolayı) zıplama ,görüntü dw kayma gibi şeyler oluyo. 
4k 120fps Modunda (ağır çekimden bahsetmiyorum) sanırım video sabitleme olmadığından görüntü, zıplıyor yamuluyor gibi oluyor, ayrıca yeterince aydınlık çekemiyor.

Arkadaşlar, genel olarak bu telefonda kamerayı kullanırken premium telefon kullanıyormuşum gibi hissedemedim. Zıplama takılma gibi şeyler yapması, ışığı ve renk tonunu iyi ayarlayamaması ve belki de kavisli bir ekrana sahip olmaması **bleep** önemli etkenler. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Axlkx1,

Konu ile ilgili olarak "Ayarlar-Uygulamalar-Kamera-Depolama-Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Durumun devamı halinde, incelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​​

View solution in context

0 Likes
11 Comments
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Bana biraz atıyorsun gibi geldi, bu kadar sıkıntı olmaz zannetmem, s24U kullanıcıların sizde böyle bir sorun var mı, arkadaşı bi aydınlatın.
0 Likes
Axlkx1
Active Level 4
Galaxy S
Peki
0 Likes
GRKN17
Expert Level 4
Galaxy S
S24 cihazı kullanmadan önce hangi modeli kullanıyordunuz o model de bu sorunlar varmıydı bende s24 ultra kullanıyorum kameralarda anlattığın sorun yok
0 Likes
Axlkx1
Active Level 4
Galaxy S
Nasıl ,yani kamerda(akşam) lenler arsı geçiş yaparken( zoom yaprken) kararma olmuyor mu. Pro modda 4k 120 fps de (telefonu sabit tutmadan, şöyle bir çevreyi çekerken) görüntü de sabitsizlik, yamulma olmuyor mu? Manzara resmi çekerken, NETSİZLİK olmuyor mu?
0 Likes
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S
iPhone dışında tüm telefonlarda maalesef zoom geçişleri cok belli . Ayrıca gene aynı şekilde tüm androidlerde video çekim esnasında renk denegesizlikleri çok oluyor ( kastım sağa ve sol çevirince renklerin **bleep** **bleep** değişmesi ) . 8k video zaten 4k ile aynı görünecektir çünkü ekran 2k görüntü veriyor . Maalesef bu saydığım özellikler pek de yazılımla düzeltilecek şeyler değil ( vidoe esnasında renk değişimi hariç ) . Android telefonlar daha çok fotoğrafda öne çıkıyor o yüzden eğer vidoe beklentiniz vardiysa iPhone almanız daha mantıklı olurdu. Ayrıca son olarak gece çekimlerinde tüm telefonlar lensler arası geçişi belli eder ve kötü geçer . Hatta iPhone'da geniş açı androidlere kıyasla gece daha da kötü çekiyor . Arkadaşım 15 pro aldi ve geniş açı kamerası ancak o modelde benim s23 ultram ile denk gelebiliyor
Axlkx1
Active Level 4
Galaxy S
Çok teşekkürler ,tarafsız, mantıklı ve geniş bakış açılı yorumun için. Birçok şeyin güncelleme ile düzelemeyeceğinin farkındayım. Brnim iki amacım var:
1-)Dınanımsal tarafa şu **bleep** yapacağımız bir şey yok en azından yazılımsal tarafta istediklerimizi almak.
2-) FARKINDALIK YARATMAK: Yani kandıramadıkları , takım tutar gibi marka tutmayan, olaya mümkün olduğunca TÜKETİCİNİN FAYDASI açısından bakan kişilerin sayısı ne kadar artarsa, o kadar çabuk istediklerimizi alırız.
Bana hangi markaya sempatin var derseniz, içten içe SAMSUNG a sempatim var. Ama gerçekleri söylüyorum, 70.000 Tl verdiğim telefonun iyi olan yanları ilr kendimi avutmuyorum. Kötü yanları da olduğunu KENDİME de DİĞER İNSANLARA da göstermeye çalışıyorum. Ama ne yazıkki insanların çoğu, ya bir tane iyi özelliğe kanıp kötü özellikleri GÖREMİYOR ya da kötü özellikleri de göreniliyor ama PİŞMANLIK duygusu yaşamamak için getçeklerden kaçıyor.
NE demiş şair "TOPLU VURDUKÇA KALPLER, ONU TOP SİNDİREMEZ"
Hep birlikte hareket edersek, bize 5-10 sene sonraya kadar yavaş yavaş sunmayı planladıkları özellikleri, uyandığımızı gördükleri için daha erken sunmak zorunda kalacaklar
Gerçekleri ve Kendimizin değil TOPLUMUN iyliğini savundukça, mutluluk peşimizi bırakmayacaktır
Salih24u
Active Level 6
Galaxy S
Hepsi doğru. Ama bunlar arıza değil, özellik. Herkeste var bunlar, ama oyundan başını kaldıramayanlar, çok foto çekmeyenler vs kabullenmiyorlar. Note4, s9plus, s20fe, note10plus, note20ultra, s22ultra ile binlerce foto çekmiş biri olarak söylüyorum: s24ultra'mda hiçbir sorun yok, ama kamera uygulaması başarısız. Sorun tamamen bununla ilgili.
Axlkx1
Active Level 4
Galaxy S
Size de teşekkür ediyorum, güzel yorumunuz için. Evet daha göze hoş gelen bir kamera ARAYÜZÜ belki bir şeyleri çözebilir
0 Likes
Emre1910
Active Level 3
Galaxy S
S24 ultra fotoları çok sarartıyor veya patlatıyor bunun bir ayarı yok mudur ?