cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24U kamera güncellemesi

(Topic created on: 11-23-2024 04:05 PM)
197 Views
Axlkx1
Active Level 5
Options
Galaxy S

S24 ultra aldığımdan beri ,şu güncellemeden sonra düzelecek, dur **bleep** olmadı şu güncellemeden sonra düzelecek diye sabırla bekledim. Bakın telefonun depolamadı full olduğu halde kasma falan çok nadir yapıyor, yani telefonun hızına bir lafım yok. Ama kamera, ah bu kamera. Ön kamera ayrı bir sorun arka kameralar ayrı bir sorun

ÖN KAMERA:
ÇOK dar açılı ,sadece kafamı görebiliyorum, bu kadar dar açılı olması saçma
Parlaklığı fullesen bile ön kamerada kendimi görmekte zorlanıyorum(güneş ışığı altında). **bleep** ekranın aşırı parmak izi tutması da bir etken
ARKA KAMERALAR:
VİDEO DA 8K gözüme kalitrli gözükmüyor bu yüzden ona hiç girmiyorum. 
4k da video yeterince net çekemiyor gibi, hdr10+ seçeneğini açsam her yer parıl parıl parlıyor. KAMERADA ZOOM YAPINCA ,LENSLER ARASINDA f değerleri farklı olduğu ve kameraların belki yanlış konumlanmalarından dolayı, HEM RENK TONU DEĞİŞİKLİĞİ, HEM NETLİK AÇISINDAN DEĞİŞİKLİK HEM DE (konumlandırmadan dolayı) zıplama ,görüntü dw kayma gibi şeyler oluyo. 
4k 120fps Modunda (ağır çekimden bahsetmiyorum) sanırım video sabitleme olmadığından görüntü, zıplıyor yamuluyor gibi oluyor, ayrıca yeterince aydınlık çekemiyor.

Arkadaşlar, genel olarak bu telefonda kamerayı kullanırken premium telefon kullanıyormuşum gibi hissedemedim. Zıplama takılma gibi şeyler yapması, ışığı ve renk tonunu iyi ayarlayamaması ve belki de kavisli bir ekrana sahip olmaması **bleep** önemli etkenler. 
Resolved!
11 Comments
Axlkx1
Active Level 5
Galaxy S
Evet renkeleri çok abartıyor bir de parlatıyor, bu parlatma hoş olmuyor, pro modda biraz oynayınca parlamayı azaltabiliyorsun ama bu seferde fotoğraf karanlık oluyor. Yani ekran aydınlık kalırken, nesnelerin aşırı parlamasını önleyecek bir ayar lazım
0 Likes
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Axlkx1,

Konu ile ilgili olarak "Ayarlar-Uygulamalar-Kamera-Depolama-Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Durumun devamı halinde, incelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​​

0 Likes