cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Güncelleme sonrası telefon berbat hale geldi

(Topic created on: 11-23-2024 04:31 PM)
207 Views
selimgalaxys22
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar s22 kullanıyorum güncelleme sonrası tepki diye bir şey kalmadı çok ama çok kötü derece, kamera bile açılmıyor son güncellemeyi yapmayan varsa sakın ama sakın yapmasın çöpe döndü telefon

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba selimgalaxys22,

Aynı durumu tekrar yaşamanız halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Galaxy S
Her model aynı olmaz, bazılarına güncelleme iyi gelebilir.
Galaxy S
S22 kullanan varsa güncellemesin, zira telefon ilk başladığnda nasıl kasıyorsa sürekli o halde duruyor!
0 Likes
Citos
Active Level 8
Galaxy S
Bende hiç bir sıkıntı yok hatta performans arttı bile, sizin cihazda sistem şişmiş olabilir, tüm önbelleği temizleyin düzelmezse sıfırlayın, sizin kullanımınıza bağlı olarak yavaşlayan sisteme samsung güncelleme ile iyileştirme yapamaz.
0 Likes
Galaxy S
Güncellemeden önce hiçbir şey yoktu güncellemeden sonra bozdu sonrasında resetledikten sonra düzeldi ama yinede bu sorunu yaşadım mı yaşadım.
0 Likes
dolphine
Active Level 7
Galaxy S
Gereksiz uygulamaları kaldırın olmadı şayet o kadar kasiyorsa komple sıfırlarım normale dönecektir birde öyle deneyin selamlar
Galaxy S
Selamlar yorum için teşekkürler ama ben neden telefonu sıfırlamak zorundayım, samsung ne yapılması gerekiyosa kendisi yapsın düzeltsin s serisi diye alıyorum s serisi ile alakası yok tamam çekimi felan güzel ama lenslerde geçiş berbat ötesi hal almaya başladı ilk aldığımla şuan arası dağlar kadar **bleep** var
0 Likes
dolphine
Active Level 7
Galaxy S
Çok aşırı kasıyor dediniz mevcut yüklemiş olduğunuz uygulamalarda optimizasyondan kaynaklı olabilir sorunlu güncelleme ise ilk gelen güncelleme ile kesinlikle düzelecektir
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba selimgalaxys22,

Aynı durumu tekrar yaşamanız halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

0 Likes