Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Güncelleme sonrasında Kalem bağlanmadi sorunu yaşamaya başladım. Ara size sorun çıkarmaya başladı. Bu sorunu yaşayan var mı? View Post
cihazım s22 wipe cache partition ile temizledim cihazı bu kadar **bleep** edeceğini düşünmemiştim uygulamaları açarken akıcılığı arttı ayrıca bunun... View Post
S24 cihazımı daha çok kişiselleştirmek için goodluck üzerinden belli başlı değişiklikler yaptım bu durum pil durumumu negatif yönde etkiler mi? Pil... View Post
Bu Ram Kacta olmalı s23fe cihazım View Post
Buds 3 pro mu telefonda ekrana gelen animasyon nasıl açılıyor ses kısma yerinde Bluetooth simgesi gözüküyor kulaklıklar gözükmüyor bunu nasıl... View Post
Gelen güncelleme ile kamera zoom ve portre özellikleri çalışmaz hale geldi özellikle yapay zeka hata veriyor ve çalışmıyor. Kamerada görsel zeka açık... View Post
Merhaba sizde de kasada boya çıkması durumu söz konusu mu ? Kenarlarında da darbe yemiş gibi bir görüntü veriyor . Toplu iğne ucu gibi bir boyutta ama... View Post
One ui 6.1.1 ile ekolayzer değişmiş. Artık müzik türleri değil ses türüne göre ekolayzer ayarı gelmiş ve artmış. View Post
S23 Ultra kullanıyorum. Telefonu alalı bir ay oldu, sıfır cihaz. Güncellemem 6.1 gözüküyor ve yazılımın güncel gözüküyor. Acaba ne zaman yeni... View Post
Arkadaşlar merhaba bu fotoğ raftaki gibi bazı uygulamalarda metinlerin etrafında bu şekilde beyaz vurgular var bunlar kapatılabilir mi View Post
User | Likes Count |
---|---|
713 | |
591 | |
547 | |
520 | |
438 |