cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post

Güncelleme sonrasında Kalem bağlanmadi sorunu yaşamaya başladım. Ara size sorun çıkarmaya başladı. Bu sorunu yaşayan var mı? View Post

cihazım s22 wipe cache partition ile temizledim cihazı bu kadar **bleep** edeceğini düşünmemiştim uygulamaları açarken akıcılığı arttı ayrıca bunun... View Post

S24 cihazımı daha çok kişiselleştirmek için goodluck üzerinden belli başlı değişiklikler yaptım bu durum pil durumumu negatif yönde etkiler mi? Pil... View Post

Buds 3 pro mu  telefonda ekrana gelen animasyon nasıl açılıyor ses kısma yerinde Bluetooth simgesi gözüküyor kulaklıklar gözükmüyor bunu nasıl... View Post

Gelen güncelleme ile kamera zoom ve portre özellikleri çalışmaz hale geldi özellikle yapay zeka hata veriyor ve çalışmıyor. Kamerada görsel zeka açık... View Post

Merhaba sizde de kasada boya çıkması durumu söz konusu mu ? Kenarlarında da darbe yemiş gibi bir görüntü veriyor . Toplu iğne ucu gibi bir boyutta ama... View Post

S23 Ultra kullanıyorum. Telefonu alalı bir ay oldu, sıfır cihaz. Güncellemem 6.1 gözüküyor ve yazılımın güncel gözüküyor. Acaba ne zaman yeni... View Post

Arkadaşlar merhaba bu fotoğ       raftaki gibi bazı uygulamalarda metinlerin etrafında bu şekilde beyaz vurgular var bunlar kapatılabilir mi  View Post