cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra dil desteği

(Topic created on: 03-27-2024 03:40 PM)
540 Views
yetkilibeyfendi
Active Level 2
Options
Galaxy S
Ya artık aldığıma pişman oldum cidden hiçbir şekilde yapay zeka ilimize yaramıyor ki o kadar reklam yapıldı satılırken abi mart nisan gibi dil desteği gelicek dediler ıphone u satıp buna geçtim hala elle tutulur birşey vermiyor s22 ultra dan farkı ney ? Ne için satın alacak bu adamlar hala lafla gemi yürütmeye çalışıyor samsung bir türkçe dil desteği bu kadar zor olmaması lazım bence...
12 Comments
Galaxy S
Yapay zeka yazılimla eklenen şey s23 ultrayada gelecek yani göz boyadılar
0 Likes
Galaxy S
Yazık yani ya resmen dolandırıcılık bunun adı 8gen2 yerime 8gen3 aldık 15 bin fazla verdik gibi birşey bu :)
Galaxy S
Evet S23U da optik zoom 10xti S24U da 5x e düştü 🤣
Galaxy S
Birde o var :) daha tövbe samsung almam aldırmam da
Galaxy S
Al da araştırarak al s23u alsaydın daha iyiydi Samsung gibisini bulamazsın:)
0 Likes
Ali_A12s_User
Active Level 4
Galaxy S
1.s24 serisindeki yapay zeka öyle ahım şahım değil bunu önceden kavraman gerekirdi 2.cisi 8 gen 2 ile 8 gen 3 Arasındaki farkı hissetmezsin 3.cusu temmuzda destek gelicek
SM-S918B
Beginner Level 2
Galaxy S
Valla 23U yerine 24U alacaktım
Ama içimde bir ses yankılandı alma alma diye... iyiki deiğştirmedim. 23U ile 24U pek **bleep** göremiyorum. Kavisli ekran fanlarından biriyim zaten 😆
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Mart nisan denmedi temmux ağustos denmişti hocam ama haklısın 2 3 m luk ülkelerin dilleri var bizim ülkenin dil desteği yok ne hikmetse
0 Likes
Galaxy S
Valla hocam belkide samsung un en çok tutulan ülkesi Türkiye dir ama hiçbir şekilde bir güzellik yapmıyor samsung buraya böyle tepki vermeden devam ettikçe daha ne temmuzlar ne ağustoslar görürüz biz