cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S26 ve one ui8 olması gerekenler

(Topic created on: 04-05-2025 03:00 PM)
299 Views
Igalaxy
Active Level 7
Options
Galaxy S
S26 serisi:

-S26 plus modelinin boyutu 6.5 inç olması 
gerekitor

-S26 ultra 6.8 inç civarları olması gerekiyor
Bu modellerin boyutları gereksiz yere büyük bence daha küçük elde tutulabilir olabilirler

-s26fe gibi bir model olursa bununda boyutu azda olsa küçültülebilir

-Ayrıca s26 plus modeline s25 ultrada bulunan arkadaki sensörler eklenebilir

-s26 ultraya bluetooth kalem geri gelebilir

-s22 serisindeki tasarım s26 da tekrar gelse güzel olurdu ve arka kamera sensörleri büyütülebilir siyah kamera çerçevesini enine inceltebilirler

-ön kamera büyütülüp yanına bitişik 2. Bir kamera eklenebilir yada kızıl ötesi sensör böylece ön kamera gelişir ve yüz ile kilit açmada gelişmiş olur

One ui 8:

İlk bi one ui7 gelsin one ui8 e sonra bakarız 😜
Gibi yorumları kendinize saklayın

-klavye tasarımı değişip daha modern bir biçime getirilebilir 

-erişilebilirlik geliştirilip daha fazla özellik getirilmeli bence

-samsung uygulamalarına daha çok önem verip geliştirebilir mesala samsung internet bilgisayara indirme seçeniği sunulup kullanım oranı arttırlabilir her ne kadar güzel tarayıcı olsada eksikleri var

-bixby geliştirilemi gemini gibi şeylere gerek kalmadan samsungun kendi yapay zekasını kullanmak güzel olurdu ve türkçe dil desteği

-now bar işlevselliği artması sadece kilit ekranı değil ana ekrana getirilip daha farklı işlerde kullanılması nav starın nov bar hali 

-durum çubuğu ikonları daha büyük ve sade olması

-bazı yerlerde hala eski arayüz kullanılıyor bunlar yenilenmeli bence 

-uygulamala kildi getirilmesi lazım 

Bu ikisi dışında
Samsung google bağlı olmaktan çıksın kendi ekosistemini geliştirsin burada tamamen bağını koparsın demiyorum ama google mesajlar varsayılan olarak gelmesin kendi mesajlar uygulamasını yapsın şahsen ben silmek istiyorum ama silemiyorum google mesajlar kullanacaksam başka marka stok android telefondan ne farkı var

Galaxy booklar bence bütün ülkelerde satışa çıkarılmalı ekosistem kurmak isteyenler için çok iyi

Telefon modelleri arasında A S Z dışındaki modeller üretimden kaldırılmalı bence 

Bonus:
Çok gereği yok ama telefon kutu tasarımları değişebilir kutusunda ne renk oldğu belli olmuyor onu geçtim telefonun şekli tam belli değil

-telefon açılırken google pixele benzeyen açılış animasyonları olabilir daha iyi gözükür 🤗
13 Comments
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy S
Bunların gelmesi için one ui 8e gerek var mı dostum? (Örneğin klavyeyi güncelleyip değiştirebilirler😊)
Igalaxy
Active Level 7
Galaxy S
Sanmıyorum büyük güncellemeyle getirirler anca
0 Likes
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy S
Zor değil. Abartmayın bu kadar😊
Igalaxy
Active Level 7
Galaxy S
Zor değil ama işte samsung yapmıyor elinde o kadar geliştirebileceği uygulama var hala oturmuş gemini ekmeğini yiyor
0 Likes
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy S
Haklısınız. Bixby geliştirmek varken geminiyle uğraşmaları üzücü.
mrtlrsstncc0
Active Level 9
Galaxy S
Boyut olarak ultra serisinin de küçüğü gelmesi gerekiyor. Iphone 16 pro ve pro max gibi. Ayni özellikler ama daha küçük ekran. S25 ultra ekranı çok büyük.
Igalaxy
Active Level 7
Galaxy S
Evet az daha küçük olsa iyi olur köşeleri s25 plus gibi olabilir ama bu sefer kalem işi bozuyor
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Samsung düz note 10 modeliyle kompakt kalemli bir telefon yapmıştı. İmkansız değil.
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Kamera sensörleri yenilenmeli hala aynı sensörler s23 ten beri. Onun dışında diğer özelliklere katılıyorum. Edge ekran da geri gelmeli. Ya da ayrı bir opsiyon olarak sunulabilir eski modellerdeki gibi.