cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Türkçe dil desteği için favori ve takip yapın arkadaşlar..

(Topic created on: 03-14-2025 03:01 AM)
180 Views
sinankarks
Active Level 1
Options
Galaxy S
Cihazım samsung s24 ultra (iki adet aldım.)

-Türkçe dil desteği istiyoruz , 1 samsung kullanıcısı olarak 10/10 alıyoruz 10/9 kullanabiliyoruz. Sebebi Türkçe dil desteği olmaması ısrarla samsung Türkiye yetkilileri bu konuya el atmıyor,(vergisini ödeyip, aldığım halde 1 özellik den istifade ediyoruz.)

-iphone sir i var , Türkçe konuşuyor.
Ekranı nı samsung yapıyor, ama yıllardır , bixy Türkçe dil desteği yok.
-Yapay zeka Türkçe dil desteği (geldi.)
-Arama asistanı telefon görüşmesi (geldi.)
-Bixy tuşu (gelmedi,) ayrıca gemini adı altında bir uygulama yapıldı, bu uygulama Türkçe dil desteği veriyorsa da (Bixy tuşu) ataması yapılsın, hey bixy diyorsun hep İngilizce, kendi ana vatan dilimizde komut veremiyoruz. Yıllardır, bir inavasyon yapılacaksa , telefon, TV, vb. Ürünler de kasa yapısı kalitesi değil yazılım geliştirip, Türkçe dil desteği gelmeli dir.

Cihazım samsung galaxy S24 ultra (kaçak , göçek değildir, ne hikmetse Türkçe dil desteği yok.)

Watch 7 44nm saat var 
-WhatsApp video desteklenmiyor hatası mevcut yazılım zayıf.
-Google asistanı Türkçe dil desteği gelmemiş, yazılım zayıf.
-1 günde bataryası ya dayanıyor ya bitiyor keşke watch ultra alsaydım.
4 Comments
enineboyuna06
Expert Level 4
Galaxy S
Bixby yapay zeka entegrasyonuyla Türkçe gelecek söylentileri vardı. Maalesef gerçekleşmedi hala gelişme yok.

Saat kısmında google asistana gelirsem onun çözümü var ilk kurulumu İngilizce seçerek yapın sonra Türkçe seçin sorunsuz çalışıyor.

Diğer dediklerinize tamamen katılıyorum.
orhans24Fe
Active Level 7
Galaxy S
Bixbye maalesef Türkçe gelmicek bu çok net😢
sinankarks
Active Level 1
Galaxy S
Türkiye ve samsung Türkiye kullanıcısı olarak bu konuyu baskı ve isteklerle uğraşmaz isek olmaz, devam..
sinankarks
Active Level 1
Galaxy S
Cevabınız için teşekkür ederim. Yıllardır bu konuya dikkat çekecem, çekiyorum, gerek Çağrı merkezi arayıp. Gerek members uygulaması yazıp, gerek bayii , gerek lansman söylüyorum, ürün nün 1 özelliğinden muhaf tutuluyoruz. 😊 🙏