MuzoS23
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Herkes Exynos u kötüledi bugüne kadar , şimdi de Türkiye ye Snapdragon verdiler ve bu sefer Exynos daha iyi . Samsung bildiğin alın size Snapdragon dedi 😅
Bu arada S22 Ultra çok iyi olmuş , rakipsiz diyebilirim özellikle 1-120Hz geliştirmesi çok iyi olmuş
5 Comments
VerdaisilGalaxy TabA8
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-09-2022 08:19 PM in
Galaxy S
Hadi exynosu kötüleyenlere gelsin. 

VerdaisilGalaxy TabA8
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-09-2022 08:19 PM in
Galaxy S
. 

mehemyet
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-09-2022 08:41 PM in
Galaxy S
Ben A32 kullanıyorum normalde işlemci sıralamam bu mediatek snapdragon exynos A32 A52 A72 exynos ile gelseydi daha istekli alırdım telefonu
Turansar00
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-09-2022 09:16 PM in
Galaxy S
? Yine Snapdragon 8 gen 1 exynos 2200 den cpu performansı olarak %8 oyun performansında %20 batarya performansında %6 Nanoriew puan performans bakımından %11 lik bir ciddi **bleep** söz konusu ön benchmark sonuçları böyle statik tarafına girmiyorum bile.
Exynos şuana kadar qualcomm tarafından s5 s6 ve s8 serisinde **bleep** yarattı ondan önce ve sonra farkı sorunları kapatamadılar qualcomm her yıl işlemcilerin performans bakımında üstüne %30 luk ciddi bir artış yapıyor exynos bu durumda çok düşük ve yetersiz kalıyor. Güncellemelerde bile qualcomm çipli cihazlara veriliyor. Ben hem qualcomm hem de exynos kullanmış biri olarak exynos dan umut görmüyorum zaten kendileride ülkelerine snapdragon veriyor. **bleep** ortada.
Exynos şuana kadar qualcomm tarafından s5 s6 ve s8 serisinde **bleep** yarattı ondan önce ve sonra farkı sorunları kapatamadılar qualcomm her yıl işlemcilerin performans bakımında üstüne %30 luk ciddi bir artış yapıyor exynos bu durumda çok düşük ve yetersiz kalıyor. Güncellemelerde bile qualcomm çipli cihazlara veriliyor. Ben hem qualcomm hem de exynos kullanmış biri olarak exynos dan umut görmüyorum zaten kendileride ülkelerine snapdragon veriyor. **bleep** ortada.
MuzoS23
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-09-2022 09:27 PM in
Galaxy S
S22 ultra yeni çıktı gorucez bi güncelleme alsın