cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Daha yüksek RAM: Samsung Galaxy S25 Ultra özellikleri sızdırıldı!

(Topic created on: 05-18-2024 07:19 PM)
3841 Views
MeHmEt99
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Samsung, yeni Galaxy S25 serisi üzerinde çalışırken ortaya çıkan iddialar, Galaxy S25 Ultra modelinde eskiye dönüleceğini gösteriyor...

Samsung, ocak ayında düzenlediği Unpacked etkinliğinde tanıttığı Galaxy S24 serisinden sonra, Galaxy S25 serisi üzerinde çalışmaya başladı. Neredeyse 1 yıl sonra tanıtılması beklenen Galaxy S25 Ultra hakkında sızıntılar şimdiden ortaya çıkmaya başladı. Ortaya atılan son iddialara göre Samsung, Galaxy S25 Ultra modelinde eskiye dönüş yapacak. İşte Samsung Galaxy S25 Ultra sızdırılan özellikleri…

Samsung Galaxy S25 Ultra, 16GB RAM ile tanıtılabilir

Sızdırılan bilgilere dayanarak, Samsung’un geçmişte bir hata yaptığını anlayıp yeniden eskiye döneceğini söyleyebiliriz. Teknoloji devi, S20 Ultra ve S21 Ultra modellerini 16GB RAM seçeneği ile satışa çıkarmıştı, fakat sonraki modellerde RAM seçeneğini 12GB ile kısıtladı. Yani Galaxy S22 Ultra, S23 Ultra, ve S24 Ultra modelleri maksimum 12GB RAM ile satışa çıktı.

Gelişen teknoloji ve yapay zeka destekleri ile birlikte fazla RAM ve donanım ihtiyacından dolayı, Samsung’un Galaxy S25 Ultra modelinde 16GB RAM seçeneği sunabileceği iddia edildi. Sızıntılara göre şirket yeni amiral gemisinde standart versiyonu aynı 12GB RAM ile tutarken, Ultra versiyon için 16GB versiyonu da envanterine ekledi.

Özellikle Gemini Nano V2 yapay zekasının Samsung cihazlarda kullanılma ihtimali, Samsung’un bu hamleyi yapma olasılığını artırıyor. Ayrıca 6.9 inç ekrana sahip olacağı belirtilen telefonun özellikleri prototip 3 ile doğrulandığı iddia ediliyor. Tasarım değişikliğine de gidilmesi beklenen cihaz, 3000 nit parlaklığa kadar geliştirilmiş ekranı ve Snapdragon 8 Gen 4 for Galaxy işlemci ile tanıtılabilir.

İşte Galaxy S25 Ultra ortaya çıkan RAM ve depolama seçenekleri:

• 12GB + 256GB
  • 16GB + 512GB
  • 16GB + 1TB
8 Comments
Galaxy S
16 GB Ram e ihityaci olan PC alsın
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Gereksiz Ram ihtiyacı bunun Yerine işlemcileri daha yüksek performans çalışılmalıdır halle getirip işletim sistemini buna uyarlasalar daha iyi olur ios tarzı olmalı külfiyet
0 Likes
Galaxy S
Ben halen bekliyorum bir gün GalaxyOs çıkacak iphone lardan daha optimize daha ucuz daha güçlü herkes iphone yerine samsung alacak
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
🤣🤣🤣🤣İnş çıkar
OVNCSLMZ_A34
Active Level 7
Galaxy S
Sesli güldüm kanka kusura bakma ama hayal dünyası bence bu dediğin
Galaxy S
Hayaller zaten biliyorum
0 Likes
Galaxy S