- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Rezalet bir seri olmuş s24 serisiyle bi farkı yok işlemci dışında artık biraz tepki gösterin arkadaşlar, fanboyluk yapmayın adamlar kaç yıldır kamerayı bile değiştirmiyorlar 3 nesildir aynı kameraları kullanıyorlar bi ultra serisinde geniş açıyı değişmişler batarya desen zaten bi gelişim yok.
Eksikoğlu eksikler:
-Bataryada ne bir artma ne de hızlı şarjda artma var rakipleri karbon silikon batarya işe incecik kasalara 6000mah koyup yüksek watt değerinde şarj imkanı tanıyor.
-S22 ve s23 serisinden beri aynı kamerayı algoritma güncellemesiyle (yazılımla makyajlayıp) piyasaya sunuyorlar rakiplerinden geri kalıyor insan demez ya zaten yetiyor kral buda güzel diye keşke bi çabaladığınızı görsek kaç yıldır ilerleme yok ilerleme bile istemiyorum biraz çaba be tırlarca aynı sensörlerimi ürettiniz kullan kullan bitmiyor.
-Sunucu tabanlı değilde donanım tabanlı yapay zeka hala kullanılabilinir değil evet bunu şuan apple yapabiliyor oda düzgün yapamıyor ama en azından deniyor abi sende biraz çabalasan hani kullanıcıya a25in bile çalıştıranileceği internet üzerinden yapay zekayı değilde npu yu kullanan interneti kapatınca bile kullanabileceğimiz yapay zekayı ver be samsung koskoca firmasın senin appledan neyin eksik ?
S25 serisinden çok ümitliydim s22 kullanıyorum s24 plus alacaktım ama s25 serisini bekleyim dedim ama alacak bir neden bulamadım s24 plusa geçeceğim sanırım, gerçekten büyük hayal kırıklığı oldu.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-23-2025 12:41 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed