- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Dün s20 telefonumu güncelledikten sonra WhatsApp hariç bildirim sesi alamıyorum normalde eposta ve bundle den **bleep** **bleep** bildirim gelirdi bana bu uygulamalarda bildirimleri sessize mi aldım diye baktım fakat normal şekilde gözüküyordu bildirimler geliyor ama sesli şekilde değil sessiz olarak geliyor. Bu sorunu yaşayan tek ben miyim her türlü ayarlar kısmına baktım bir problem görmediğim halde böyle sinir edici bir durumla karşı karşıyayım
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-17-2022 05:13 AM in
Galaxy Sayarlar- genel - sıfırla bölümünden öncelikle fabrika ayarlarına dön yaparsınız herhangi bilgileriniz silinmez bu işlemde cihaz ayarları sıfırlanır. düzelmezse sorun güncelledikten sonra telefonun içerisindeki bilgileri yedekleyin ve sıfırlamanızı size tavsiye ederim.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-17-2022 05:13 AM in
Galaxy Sayarlar- genel - sıfırla bölümünden öncelikle fabrika ayarlarına dön yaparsınız herhangi bilgileriniz silinmez bu işlemde cihaz ayarları sıfırlanır. düzelmezse sorun güncelledikten sonra telefonun içerisindeki bilgileri yedekleyin ve sıfırlamanızı size tavsiye ederim.