Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Tam 1.5 saattir şu bildirimle uğraşıyorum telefonun soketini falan tertemiz ettim şarj aletinide temizledim soketleri, kabloların soketlerini ıslaklık... View Post
Arayüz de kasöa takılma ysşanıyor bilmiyorum belkş cihazı yeni aldığım içindir 27 sinde almıştım cihazı s24 fe ve s24 ultra s25 ultra gibi cihazlarda... View Post
İyi geceler herkese members - Kadir Baba View Post
Mevcut One UI sürümü 8.0 Android sürümü ise Android 16 olan Galaxy S21 FE 5G cihazımda bu durumu ikinci kez yaşıyorum. İlk yaşadığımda Ana ekran... View Post
Kendi aldığım S25 i kullanıyorum babam kendine fold 7 alinca 6 bana kaldı sizce hangisi daha mantıklı olur cok oyun oynamam sosyal medya da gezerim... View Post
Selamlar. S23 ultra kullanıyorum , one ui 8.0 güncellemesini yapmamı tavsiye edermisiniz ? Pil konusunda sorun yaşayan var diye okudum.... View Post
şarjı düzenli eden biri değilim gece uymadan önce şarja koymayı unutuyom AOD fln herşey açık güç tasarufu modu açık olduğu zamanlar... View Post
adamlar inavasyon yapamıyor olabilir tamamda özellikleri niye kaldırıyolar watch 8 classic alcaktım ters şarj özelliği yok watch 6 classic alcam bu... View Post
Hayır anlamıyorum benim 2nci telefonum s3miniydi onda da bixy vardı aradan belkide 15 sene geçti halen daha türkçe dil desteği gelmedi neden yani... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1571 | |
| 937 | |
| 719 | |
| 717 | |
| 616 |
| User | Count |
|---|---|
| 27 | |
| 17 | |
| 11 | |