Original topic:

s24FE android 15'e güncelledim , 10 günlük deneyimim .

(Topic created on: 05-08-2025 08:28 PM)
701 Views
Ali52280
Active Level 3
Options
Galaxy S
öncelikle ilk yapmanız gereken pc üzerinden hindistan csc sini değiştirin , güncelleme kendiliğinden geliyor ..csc değiştirme 50 saniyelik iş , yani 1 dakika ..
şimdi gelelim yeni yazılım ne getirdi ne götürdü .. belki bu güncelleme ve csc olayı yüzünden konuyu silerler bilmiyorum çünkü yasal değil ama cihaza hiçbir zararı yok aynı orijinal yazılım ve ürün garantiden çıkmıyor 
şebeke sorunu aynı devam ediyor , yani çekim gücü yine zayıf aynı android 14 te olduğu gibi yazılımsal değil donanımsal olduğunu düşünüyorum . kamerads zoom yaptığımda görüntü bulanıklaşıyor, herhangi bir düzelme yok 
iyi yönleri , hindistan csc sinde arama kaydı var , ama pil sayacı yok fransa veya diğer Avrupa csc lerinde arama kaydı yok, onun yerine pil sayacı pil sağlığı gibi ek özellikler var , Türkiye güncellemesi gelince büyük ihtimalle arama kaydı olmayacak pil sağlığı olacak zira Türkiye Avrupa bölgesinde sayılıyor , her ne kadar güncellemeyi afrika ülkelerinden bile geç verseler , görsel özellikler , bildirim yan tuş ve kilit ekranlarında müthiş değişiklikler var bambaşka gelişmiş bir cihaz gelmiş , cihaz resmen Çağ atlamış bir de yapay zekayı oldukça etkili kullanmışlar , canlı çeviri , resim düzenleme sanatsal çizme fotoğraf video izleme kamera çekiminde yeni özellikler gibi her alanda yapay zeka çok ileri düzeyde ..
En önemli konu pil ömrü yapst zeka burada da devreye giriyor , ilk iki gün 7 saat ekran süresi varken bu bşr hafta sonra yspay zekanın kullanım alışkanlıklarını tanımasından sonra 10 saate kadar çıkıyor , vasat diyebiliriz ..a15 ile bu süreyi 15 saate çıkaranları duymuştum 

10 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
10 saat ekran süresi vasat mı? Anlıyorum..
Ali52280
Active Level 3
Galaxy S
oyun oynamayıp, 60 hz ve tasarruf modunda sadece sosyal ağda takılan benim gibiler için normal
0 Likes
areyousure
Expert Level 1
Galaxy S
10 saat ekran süresi nadiren oluyor. Mesela bugün 8 saate yakın süre aldım ama genelde 6 saat oluyor. 10 saat için düşük ışıkta wifi ile ins veya youtube gezerseniz anca alabiliyorsunuz.
Ali52280
Active Level 3
Galaxy S
60 hz ve tasarruf modunda oyun falan oynamıyorum , yüzde 90 sosyal ağlarda geziyorum wifi ile kullanıyorum 10 saatı buluyor ,
şarjı en fazla bitiren mobil ağ ve ekran çözünürlüğü
areyousure
Expert Level 1
Galaxy S
İşte hocam. Bence 120hz kullanın. tercih sizin ama dışarda cihazı kullanıyorsanız yani şarj sizin için sıkıntı değilse kendinizi kısıtlamayın batarya için. 120hz varsa kullanın derim
0 Likes
emreninizleri
Active Level 9
Galaxy S
Bende 10 gündür kullanıyorum hiçbir **bleep** göremedim aynı tas aynı hamam öyle dedikleri gibi atlama sıçrama falan olmamış birkaç ekleme var o kadar
0 Likes
Ali52280
Active Level 3
Galaxy S
ben çok büyük farklar ekstra özellikler gördüm gördüm
0 Likes
emreninizleri
Active Level 9
Galaxy S
Ne gördünüz acaba ekstra bilgilenelim büyük bir atlama sıçrama demişlerdi fakat ben onları göremedim
0 Likes
Ali52280
Active Level 3
Galaxy S
bildirim paneli , hızlı ayarlar bölümü tamamem yenilenmiş istediğiniz gibi enini boyunu uygulamaları kendi kafanıza göre özelleştirebiliyorsunuz, aynı zamanda kilit ekranını ds özelleştirebiliyorsunuz , hs bunları uygulama ile de yapardım derseniz o ayrı orijinalin yerini tutmaz , her ülkede olmasa bile ülkelere göre arama kaydı özelliği ile yaptığınız görüşmelerin otomatik kaydını alabiliyorsunuz , pil sağlığı pil hakkında oldukça detaylı bilgi veriyor . Aslında bunlar güncelleme sayfasında yazıyor ama siz sordunuz ben kendi kullandıklarımı yazdım
0 Likes