- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba iyi günler.
Şubat güvenlik güncellemesinden beri cihazım boştayken bile ısınıyordu ve ortalama ekran sürem yaklaşık 2 saat kadar azalmıştı. Betayı dün çıktığı gibi kurdum ve şimdilik bu sorunların çoğunun düzeldiği kanaatindeyim. Ekran süresi şubat güncellemesine göre kesinlikle daha iyi ama beta olduğu için şubat öncesi kadar iyi değil (S23 Ultrayı geçen ağustosta aldım). Cihaz akıcılığı ise şubat güncellemesine kıyasla arada çok minimal takılmalar olsada bir beta sürümüne göre gayet stabil hissettiriyor. Karşılaştığım ufak hatalar arasında now bar'ın bazen çalan müziği algılamaması, bildirim panelinde müziğin gözükmemesi (kilit ekranında gözüküyor), ve now bar aktif olmamasına rağmen bildirimlerin sağa kayması (șarkıyı değişince düzeliyor), now bar'da medya tuşlarının gözükmemesi, Goodlock uygulamalarının eski arayüze sahip olması ve birkaçının çalışmaması (Android 15 için olan apk'yı indirip kurunca düzeliyor). Bankacılık uygulamalarında herhangi bir sorun yok, stok kamera uygulaması baștan aşağı yenilenmiş ve lens geçișleri IOS gibi olmuș. Çekim kalitesinde ise bir değişim göremedim o yüzden Gcam portu kullanmaya devam ediyorum. Geçtiğimiz eylül güncellemesinden kalan Dolby Atmos sorunu ise hala devam ediyor, umarım kararlı sürümde düzeltirler. Bankacılık uygulamaları sorunsuz șekilde çalışıyor. Yeni animasyonların akıcılığı muazzam, başka bir cihaz almışım gibi hissettiriyor. Hoşuma gitmeyen şeyleri ise bazı Widgetlari (Samsung Notes, Samsung Healt, pil yüzdesi, hava durumu) OneUI 6.1.1 gibi minimalist değil ve tüm sistem uygulama ikonları çinli telefonlar gibi duruyor (başka bir ikon paketi kurup düzelttim). Bildirim çubuğundaki pil ikonu rahatsız edici şekilde büyük duruyor. Pil kullanımını aşağıya ekliyorum.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-14-2025 02:52 PM (Last edited 03-14-2025 02:53 PM ) in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-14-2025 02:58 PM in